MasterChef: «Ακούμπα τον Μπέλλο» - Μεγάλη αμηχανία ανάμεσα στον Γιώργο και τη Μαρία

Χαμός στο πλατό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef: «Ακούμπα τον Μπέλλο» - Μεγάλη αμηχανία ανάμεσα στον Γιώργο και τη Μαρία

Ένα εξαιρετικά αμήχανο περιστατικό συνέβη στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef ανάμεσα σε δύο παλιούς "εχθρούς", με την Μαρία να ακουμπάει σε κάποια φάση τον Γιώργο και εκείνον να της λέει να ακουμπήσει τον Μπέλλο, κάνοντας την να αισθανθεί πολύ άσχημα και να μαζέψει αμέσως το χέρι της.

Οι σχέσεις του Γιώργου και της Μαρίας φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό έχουν φτιάξει, μιας και ο Γιώργος αποφάσισε στη δοκιμασία αποχώρησης, να της δώσει την κάρτα ασυλίας προκειμένου να τη διώξει ο ίδιος από τον διαγωνισμό.

Πριν συνεχίσετε ωστόσο σας έχουμε εδώ αν θέλετε ένα "καυτό" spoiler για το σημερινό επεισόδιο. Δείτε το εδώ και θα πάθετε πλάκα!

Αυτό είναι το αμήχανο στιγμιότυπο ανάμεσα στον Γιώργο και τη Μαρία στο MasterChef

Οι δυο τους κάθονταν μαζί στον εξώστη και παρακολουθούσαν τις προσπάθειες του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, του Σταυρή αλλά και του Μπέλλου.

Σε κάποιο σημείο λοιπόν, η Μαρία έπιασε το χέρι του Γιώργου και εκείνος αμέσως το τράβηξε. Η Μαρία τον ρώτησε «Τι έγινε γλυκέ μου» και ο Γιώργος αμέσως της απάντησε: «Ακούμπα τον Μπέλλο».

Η Μαρία δεν απάντησε τίποτα, αλλά τράβηξε διακριτικά το χέρι της και παρέμεινε σιωπηλή.

Τι συνέβη νωρίτερα με το πιάτο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Οι ατάκες που ακούστηκαν ήταν απλά επικές, με τον Σωτήρη Κοντιζά μάλιστα να σημειώνει πως η μερίδα που θα βγάλει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα είναι μικρή, όπως αυτές που σερβίρει και στο εστιατόριό του, ενώ σε κάθε του κίνηση, παίκτες και κριτές πανηγύριζαν.

Ο αγαπημένος κριτής φαίνεται πως έπαιρνε θάρρος από όλα όσα άκουγε και ενώ μαγείρευε ανενόχλητος το πιάτο του, έκανε σχόλια και στους δύο παίκτες από την ομάδα του, ζήτώντας μάλιστα στον Μπέλλο να κάνει πιο αργά για να μην τελειώσει πριν από αυτόν.

Μάλιστα, κατάφερε να τελειώσει πολύ νωρίς το πιάτο του και του έμεινε μόνο το στήσιμο, ενώ καθυστερούσε επίτηδες, για να τελειώσει μαζί με τους δύο διαγωνιζόμενους, οι οποίοι δεν του έδιναν μεγάλη σημασία και είχαν αφοσιωθεί στο πιάτο τους.

Δείτε το βίντεο: