MasterChef: Ο Σωτήρης Κοντιζάς την "είπε" στην Μαρία

Τι τον ενόχλησε;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef: Ο Σωτήρης Κοντιζάς την

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, ο Σωτήρης Κοντιζάς βρισκόταν στον εξώστη, ενώ κάτω μαγείρευε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με την ομάδα του. Σε κάποια στιγμή ωστόσο, ο γνωστός σεφ χρειάστηκε να την "πει" στην Μαρία.

Από εχθές κιόλας που ξεκίνησε η διαδικασία του Silver Award, έγινε ξεκάθαρο πως κατά το follow the chef, δεν επιτρέπεται ο εξώστης να βοηθάει τους παίκτες που διαγωνίζονται από κάτω.

Χθες, ήταν ο Μπέλλος αυτός που βοήθησε τη Μαρία και ο σκηνοθέτης χρειάστηκε να επέμβει και να ξεκαθαρίσει πως κάτι τέτοιο είναι αντίθετο με τους κανόνες του παιχνιδιού.

Η Μαρία δημιούργησε ένα πραγματικά αμήχανο στιγμιότυπο και νωρίτερα στον διαγωνισμό. Δείτε εδώ τι της είπε ο Γιώργος.

Γιατί την "είπε" ο Σωτήρης Κοντιζάς στη Μαρία

Σήμερα στους πάγκους βρέθηκε ο Δημήτρης με τον Σταυρή, ωστόσο μιας και ήταν μόλις δύο άτομα, χρειάστηκε να περάσουν από δύο διαδικασίες για να βγει ο τελικός νικητής.

Κατά τη διάρκεια του Follow the Chef, ο Μπέλλος προσπαθούσε να ακολουθήσει τις οδηγίες του σεφ του, ωστόσο είχε μείνει πίσω. Τότε η Μαρία θέλησε να τον βοηθήσει και του είπε τι να κάνει.

Αμέσως ο Σωτήρης Κοντιζάς θέλησε να επέμβει και είπε στη Μαρία: «Δεν μπορούμε να βοηθάμε παιδιά εδώ πάνω».

Τι συνέβη ωστόσο με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο που "έκλεψε" στο Follow the Chef;

Ενώ λοιπόν μαγείρευε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αποφάσισε να δυσκολέψει λίγο τους παίκτες του και έτσι έδωσε μερικά από τα αυγά του στον εξώστη για να του τα καθαρίσουν.

Ο εξώστης ήταν άλλωστε από την αρχή στο πλευρό του γνωστού σεφ. Δείτε εδώ το "πανηγύρι" που στήθηκε με το που άρχισε να μαγειρεύει.

Έτσι, από εκεί που είχε καθαρίσει μόνο ένα, βρέθηκε μέσα σε δευτερόλεπτα να έχει τελειώσει με τα αυγά του. Ο εξώστης "έλιωσε" από τα γέλια ωστόσο δεν παρέλειψε να βοηθήσει τον γνωστό σεφ, ενώ οι δυο διαγωνιζόμενοι δεν το πήραν καν χαμπάρι.