MasterChef: Αυτός ο παίκτης περνάει στην επόμενη φάση του Silver Award

Έγινε κανονικό ντέρμπι!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef: Αυτός ο παίκτης περνάει στην επόμενη φάση του Silver Award

Μετά από δύο πολύ απαιτητικές δοκιμασίες στο σημερινό MasterChef, αναδείχθηκε τελικά ο παίκτης που κατάφερε να κάνει τα καλύτερα πιάτα και να περάσει στην επόμενη φάση του Silver Award, όπου θα βρει τη Μαρία και τον νικητή από την ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά.

Από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου έχουν πλέον μείνει μόνο δύο άτομα. Για το λόγο αυτό, Σταυρής και Μπέλλος χρειάστηκε να μονομαχήσουν σε δύο μαγειρικές διαδικασίες και να βάλουν τα δυνατά τους προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι της διεκδίκησης των 10.000 ευρώ.

Στη διαδικασία του Follow the Chef μάλιστα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος χρειάστηκε να "κλέψει" τους παίκτες του. Δείτε εδώ το επικό στιγμιότυπο.

Αυτός είναι ο παίκτης που πέρασε στην επόμενη φάση

Οι δύο παίκτες έκαναν τρομερές προσπάθειες και για το λόγο αυτό, όλα κρίθηκαν στη λεπτομέρεια. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Νίκος Θωμάς χρειάστηκε να πάρουν λίγο χρόνο μέχρι να καταλήξουν στον παίκτη που αξίζει να περάσει.

Ωστόσο στο τέλος έβγαλαν την απόφασή τους, και ανέδειξαν νικητή της δοκιμασίας τον Δημήτρη Μπέλλο, ο οποίος θα βρεθεί δίπλα στη σύντροφό του στην επόμενη φάση του Silver Award.

Η Μαρία βοήθησε τον Μπέλλο από τον εξώστη και ο Σωτήρης Κοντιζάς της την "είπε"!

Από εχθές κιόλας που ξεκίνησε η διαδικασία του Silver Award, έγινε ξεκάθαρο πως κατά το follow the chef, δεν επιτρέπεται ο εξώστης να βοηθάει τους παίκτες που διαγωνίζονται από κάτω.

Χθες, ήταν ο Μπέλλος αυτός που βοήθησε τη Μαρία και ο σκηνοθέτης χρειάστηκε να επέμβει και να ξεκαθαρίσει πως κάτι τέτοιο είναι αντίθετο με τους κανόνες του παιχνιδιού.

Σήμερα στους πάγκους βρέθηκε ο Δημήτρης με τον Σταυρή, ωστόσο μιας και ήταν μόλις δύο άτομα, χρειάστηκε να περάσουν από δύο διαδικασίες για να βγει ο τελικός νικητής.

Κατά τη διάρκεια του Follow the Chef, ο Μπέλλος προσπαθούσε να ακολουθήσει τις οδηγίες του σεφ του, ωστόσο είχε μείνει πίσω. Τότε η Μαρία θέλησε να τον βοηθήσει και του είπε τι να κάνει.