Ελένη Χατζίδου: Σαν "γήπεδο" η βεράντα στο σπίτι της

"Μείναμε" μόλις την είδαμε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου: Σαν

Η Ελένη Χατζίδου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία από τη βεράντα του σπιτιού της και όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς, είναι τόσο μεγάλη που μοιάζει πραγματικά με "γήπεδο", ενώ είναι το ιδανικό μέρος για να περνάει τις ώρες της με την μπέμπα της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο γίνεται στο σπίτι της, δίπλα στην αγαπημένη της κόρη και στον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου. Οι τρεις τους δείχνουν να είναι πραγματικά πολύ ευτυχισμένοι και να αξιοποιούν το κάθε λεπτό.

Ο καιρός έχει γίνει καλοκαιρινός ήδη από τα μέσα του μήνα, και έτσι πολλοί ήταν αυτοί που επέλεξαν να αφήσουν για λίγο το σαλόνι και τον καναπέ τους και να απολαύσουν τον ήλιο στη βεράντα τους.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Ελένη Χατζίδου, η οποία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται το κρεβατάκι της μικρής Μελίτας, στην υπέροχη βεράντα της.

Πριν συνεχίσετε ωστόσο πρέπει να μάθετε τα νέα για την εκπομπή της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου. Δείτε εδώ τι απάντησαν οι ίδιοι για το ενδεχόμενο να γίνουν παρουσιαστές!

Αυτή είναι η βεράντα του σπιτιού της Ελένης Χατζίδου

Η γνωστή τραγουδίστρια έχει έναν εξαιρετικά δημοφιλή λογαριασμό στο Instagram, και έτσι θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, μία εικόνα από το μπαλκόνι της, στο οποίο περνάει το απόγευμά της με την συντροφιά της κόρης της.

Είναι αλήθεια πως μόλις είδαμε την εικόνα από τη βεράντα μείναμε με το στόμα ανοιχτό μιας και είναι πραγματικά ένα όνειρο. Διακοσμημένη με υπέροχα λουλούδια και το κρεβατάκι της μικρής Μελίτας να δεσπόζει, η βεράντα αυτή είναι πραγματικά ιδανική για ένα χαλαρό καλοκαιρινό απόγευμα παρέα με την οικογένειά.

Η Ελένη Χατζίδου δείχνει να έχει δώσει μεγάλη προσοχή στον συγκεκριμένο χώρο ο οποίος θα είναι και το "στέκι" της για φέτος το καλοκαίρι.

Ελένη Χατζίδου βεράντα