MasterChef: Ατάκα "φωτιά" από τον Πάνο Ιωαννίδη - «Μαζί θα τα φάνε Μαρία και Μπέλλος»

Έπος!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef: Ατάκα

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, ο Πάνος Ιωαννίδης πέταξε μία ατάκα σκέτη "φωτιά" για τον Μπέλλο και τη Μαρία, οι οποίοι αν κερδίσουν το έπαθλο του Silver Award, θα φάνε μαζί τα 10.000, με όλο το πλατό να ξεσπά σε γέλια με το σχόλιο του κριτή.

Ο Δημήτρης Μπέλλος ήταν ο παίκτης που κατάφερε σήμερα να κερδίσει τη διπλή απαιτητική δοκιμασία και να περάσει στην επόμενη φάση του Silver Award, όπου θα συναντήσει τη Μαρία από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα, έγινε κανονικός χαμός στο πλατό μιας και όλοι οι παίκτες σχολίασαν πως θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη σύντροφό του για τα 10.000€.

Χαμός έγινε ωστόσο και όταν η Μαρία προσπάθησε να βοηθήσει τον Μπέλλο ενώ μαγείρευε. Δείτε εδώ την παρατήρηση που της έκανε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Αυτή ήταν η ατάκα "φωτιά" του Πάνου Ιωαννίδη

Ο Πάνος Ιωαννίδης δεν αποτέλεσε εξαίρεση και έτσι με τη σειρά του θέλησε να κάνει το σχόλιό του για την εξέλιξη του παιχνιδιού.

«Oποιος κι αν κερδίσει, μαζί θα τα φάνε» σχολίασε ο Πάνος Ιωαννίδης. Από την πλευρά της, η Μαρία είπε: «Εγώ θα βάλω τα δυνατά μου, θα χρησιμοποιήσω όλα μου τα όπλα για να κερδίσω τον Μπέλλο. Ο Δημήτρης είναι αντίπαλος μου, δεν θέλω να τον βλέπω ως αντίπαλο γιατί έχω άλλους αντιπάλους να βγάλω, αλλά θα έρθει η στιγμή που θα μαγειρέψω μαζί με τον Δημήτρη. Ξέρω ότι είναι πάρα πολύ καλός αντίπαλος, οπότε θα βάλω όλα τα δυνατά μου όπλα για να κερδίσω».

Το πιο τσουχτερό σχόλιο απ' όλους, το έκανε η Μαριάννα, η οποία θέλησε να πει πως καλά θα κάνει ο Μπέλλος να πάρει τα χρήματα μιας και από εδώ και πέρα θα έχει πολλά έξοδα. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην αγάπη της Μαρίας να ψωνίζει πολύ καθώς και στο γεγονός ότι χρησιμοποιεί πολλά καλλυντικά λέγοντας πως αν δεν της ψωνίσει καλλυντικά, θα ξυπνάει καθημερινά δίπλα σε μία άλλη.