Γιάννης Ζουγανέλης: Με μαλλιά και μούσια - Η φωτογραφία με την Ελεονώρα Ζουγανέλη που μας άφησε "ξερούς"

Τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιάννης Ζουγανέλης: Με μαλλιά και μούσια - Η φωτογραφία με την Ελεονώρα Ζουγανέλη που μας άφησε

Μία φωτογραφία από το παρελθόν του Γιάννη Ζουγανέλη είδε το φως της δημοσιότητας, και η αλήθεια είναι πως μόλις την είδαμε μας άφησε "ξερούς" μιας και ο αγαπημένος καλλιτέχνης, εμφανίζεται σε αυτή αγκαλιά με την Ελεονώρα Ζουγανέλη μωρό και έχει μαλλιά και μούσια!

Κάθε φορά που σκεφτόμαστε τον Γιάννη Ζουγανέλη, στο μυαλό μας έρχεται αυτή η κλασική εικόνα του από σήμερα. Η αλήθεια είναι ωστόσο πως πριν από μερικά χρόνια, ο αγαπημένος καλλιτέχνης ήταν πολύ διαφορετικός.

Συγκεκριμένα, κυκλοφόρησε σήμερα στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία φαίνεται ο Γιάννης Ζουγανέλης να έχει στην αγκαλιά του, την αγαπημένη του κόρη, Ελεονώρα Ζουγανέλη, σε κάποιες καλοκαιρινές τους διακοπές.

Μιας και αναφερθήκαμε ωστόσο στον Γιάννη Ζουγανέλη, πρέπει οπωσδήποτε να ρίξετε μια ματιά και στα όσα είπε για την κατάσταση που επικρατεί με τον κορωνοϊό. Διαβάστε εδώ τα λόγια του για τους καλλιτέχνες.

Αυτή είναι η φωτογραφία του Γιάννη Ζουγανέλη με μαλλιά και μούσια

Όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς από την παρακάτω φωτογραφία, ο Γιάννης Ζουγανέλης δεν έχει πραγματικά καμία σχέση με την εικόνα που έχουμε σήμερα για εκείνον στο μυαλό μας.

Όσο για την Ελεονώρα Ζουγενάλη, είναι το πιο γλυκό μωράκι, το οποίο χαμογελάει πλατιά στην αγκαλιά του αγαπημένου της μπαμπά.

Λίγα λόγια για τον Γιάννη Ζουγανέλη

Ο Γιάννης Νικολάου Ζουγανέλης (Άνω Πατήσια Αττικής, 3 Φεβρουαρίου 1956) είναι Έλληνας συνθέτης, μουσικός, ηθοποιός, παρουσιαστής και δάσκαλος.

Η καταγωγή του είναι από τη Μύκονο και τη Νάξο. Στην προσχολική ηλικία, ξεκίνησε την βυζαντινή μουσική στον Άγιο Νικόλαο Αχαρνών με τον ιεροψάλτη καθηγητή Θ. Θεοδωρακόπουλο. Στο Ελληνικό Ωδείο σπούδασε κιθάρα με τους καθηγητές Χαράλαμπο Εκμεκτσόγλου και Κώστα Τρίαντο και θεωρία με τον Αντίοχο Ευαγγελάτο. Συνέχισε στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών με αρμονία, ανώτερα θεωρητικά και πιάνο υπό την διδασκαλία των Πατρικίδη και Βώκου. Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των μουσικών του σπουδών έπαιξε ο συνθέτης Νίκος Μαμαγκάκης που του δίδαξε ενορχήστρωση και ρυθμολογία. Παράλληλα με τις μουσικές σπουδές, σπούδασε στην Αρχιτεκτονική Σχολή του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου.