MasterChef Highlights: Η μπηχτή του Κοντιζά στην Μαρία, η ζαβολιά του Κουτσόπουλου και ο νικητής της δοκιμασίας

Όσα είδαμε χθες

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
MasterChef Highlights: Η μπηχτή του Κοντιζά στην Μαρία, η ζαβολιά του Κουτσόπουλου και ο νικητής της δοκιμασίας

Νέο επεισόδιο MasterChef είχαμε χθες και τα highlights είναι σίγουρα πολλά. Μια μπηχτή του Σωτήρη Κοντιζά στην Μαρία, άναψε «φωτιές», ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε μια ζαβολιά, ενώ από την άλλη ένας παίκτης πέρασε στην επόμενη φάση του Silver Award.

Πολλά τα επικά που είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο, με κάποια από αυτά όμως να κλέβουν την παράσταση. Πάμε να δούμε αυτά που ξεχωρίσαμε.

Επικό "γλέντι" στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο για το πιάτο του

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέλαβε τον ρόλο του διαγωνιζομένου και στον εξώστη, έγινε επικό "γλέντι", τόσο από τους υπόλοιπους κριτές, όσο και από τους παίκτες, για το πιάτο που επέλεξε να μαγειρέψει.

Η εβδομάδα του Silver Award ξεκίνησε χθες και την αρχή έκανε ο Πάνος Ιωαννίδης με την ομάδα του. Η Μαρία ήταν αυτή που αναδείχθηκε νικήτρια και πέρασε στην επόμενη φάση, έχοντας την ευκαιρία να διεκδικήσει τα 10.000 ευρώ.

Σήμερα, σειρά είχε η ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, η οποία αποτελείται από τον Δημήτρη Μπέλλο και τον Σταυρή Γεωργίου. Ο γνωστός σεφ πήρε θέση στον πάγκο και ξεκίνησε να μαγειρεύει το πιάτο του, έχοντας μαζί του βέβαια την υποστήριξη όλου του εξώστη.

Μιας και είπαμε ωστόσο για το MasterChef, πρέπει οπωσδήποτε να μάθετε για τον παίκτη που πριν μπει στον διαγωνισμό, είχε επιχειρήσει να γίνει μέλος της ομάδας του Happy Day. Δείτε εδώ για ποιον πρόκειται και είναι σίγουρο πως θα πάθετε σοκ!

Οι ατάκες που ακούστηκαν ήταν απλά επικές, με τον Σωτήρη Κοντιζά μάλιστα να σημειώνει πως η μερίδα που θα βγάλει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα είναι μικρή, όπως αυτές που σερβίρει και στο εστιατόριό του, ενώ σε κάθε του κίνηση, παίκτες και κριτές πανηγύριζαν.

Ο αγαπημένος κριτής φαίνεται πως έπαιρνε θάρρος από όλα όσα άκουγε και ενώ μαγείρευε ανενόχλητος το πιάτο του, έκανε σχόλια και στους δύο παίκτες από την ομάδα του, ζήτώντας μάλιστα στον Μπέλλο να κάνει πιο αργά για να μην τελειώσει πριν από αυτόν.

Μάλιστα, κατάφερε να τελειώσει πολύ νωρίς το πιάτο του και του έμεινε μόνο το στήσιμο, ενώ καθυστερούσε επίτηδες, για να τελειώσει μαζί με τους δύο διαγωνιζόμενους, οι οποίοι δεν του έδιναν μεγάλη σημασία και είχαν αφοσιωθεί στο πιάτο τους.

Δείτε το βίντεο:

«Ακούμπα τον Μπέλλο» - Μεγάλη αμηχανία ανάμεσα στον Γιώργο και τη Μαρία

Ένα εξαιρετικά αμήχανο περιστατικό συνέβη στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef ανάμεσα σε δύο παλιούς "εχθρούς", με την Μαρία να ακουμπάει σε κάποια φάση τον Γιώργο και εκείνον να της λέει να ακουμπήσει τον Μπέλλο, κάνοντας την να αισθανθεί πολύ άσχημα και να μαζέψει αμέσως το χέρι της.

Οι σχέσεις του Γιώργου και της Μαρίας φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό έχουν φτιάξει, μιας και ο Γιώργος αποφάσισε στη δοκιμασία αποχώρησης, να της δώσει την κάρτα ασυλίας προκειμένου να τη διώξει ο ίδιος από τον διαγωνισμό.

Οι δυο τους κάθονταν μαζί στον εξώστη και παρακολουθούσαν τις προσπάθειες του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, του Σταυρή αλλά και του Μπέλλου.

Σε κάποιο σημείο λοιπόν, η Μαρία έπιασε το χέρι του Γιώργου και εκείνος αμέσως το τράβηξε. Η Μαρία τον ρώτησε «Τι έγινε γλυκέ μου» και ο Γιώργος αμέσως της απάντησε: «Ακούμπα τον Μπέλλο».

Η Μαρία δεν απάντησε τίποτα, αλλά τράβηξε διακριτικά το χέρι της και παρέμεινε σιωπηλή.

Απίθανο! Δε θα πιστέψετε τι βρήκε o Σωτήρης Κοντιζάς στο πιάτο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Κι όμως κάτι απίθανο συνέβη στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef. Είναι σίγουρο πως μόλις δείτε τι ήταν αυτό που βρήκε στο πιάτο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ο Σωτήρης Κοντιζάς, δε θα το πιστεύετε. Άφησε άφωνους τους κριτές και τους διαγωνιζόμενους.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέλαβε σήμερα το ρόλο του διαγωνιζόμενου και μαγείρεψε μαζί με τους δύο παίκτες από την ομάδα του, στη δεύτερη μέρα του Silver Award.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που ξεκίνησε να μαγειρεύει έγινε κανονικός χαμός στον εξώστη. Ο κριτής δεν πτοήθηκε και συνέχισε να μαγειρεύει ακούγοντας το πανηγύρι που είχε στηθεί από κριτές και παίκτες.

Με το που τελείωσε η διαδικασία, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έφερε το πιάτο του στον Νίκο Θωμά προκειμένου να το δοκιμάσει. Ο σεφ το βρήκε νοστιμότατο, ωστόσο ο Σωτήρης Κοντιζάς θέλησε επίσης να δοκιμάσει και να δει αν όντως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει κάνει καλή προσπάθεια.

Μόλις δοκίμασε το πιάτο, το οποίο περιείχε ψάρι, ο Σωτήρης Κοντιζάς θυμήθηκε την... τέχνη του και εννοείται πως βρήκε κόκαλο.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος "τρελάθηκε" μόλις το είδε και αμέσως του το πήρε από το χέρι και το έφαγε. Όλοι στο πλατό ξεκίνησαν να φωνάζουν ενώ παραδέχθηκαν πως δεν υπάρχει σωτηρία ούτε για τον γνωστό σεφ αφού κανείς δεν γλιτώνει από τον Σωτήρη Κοντιζά.

Αδιανόητο περιστατικό - Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος "έκλεψε" στο Follow the Chef

Ακόμα ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, μιας και κατά το Follow The Chef, και ενώ έδινε οδηγίες στους δύο διαγωνιζόμενους, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποφάσισε να "κλέψει" και να δεχθεί την βοήθεια του εξώστη.

Το δεύτερο κομμάτι της σημερινής ημέρας στο MasterChef, ήταν ακριβώς ίδιο με χθες, και έτσι ο Μπέλλος και ο Σταυρής κλήθηκαν να κάνουν ένα follow the chef, χωρίς να βλέπουν τις κινήσεις που κάνει ο μέντοράς τους.

Ενώ λοιπόν μαγείρευε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αποφάσισε να δυσκολέψει λίγο τους παίκτες του και έτσι έδωσε μερικά από τα αυγά του στον εξώστη για να του τα καθαρίσουν.

Έτσι, από εκεί που είχε καθαρίσει μόνο ένα, βρέθηκε μέσα σε δευτερόλεπτα να έχει τελειώσει με τα αυγά του. Ο εξώστης "έλιωσε" από τα γέλια ωστόσο δεν παρέλειψε να βοηθήσει τον γνωστό σεφ, ενώ οι δυο διαγωνιζόμενοι δεν το πήραν καν χαμπάρι.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς την "είπε" στην Μαρία

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, ο Σωτήρης Κοντιζάς βρισκόταν στον εξώστη, ενώ κάτω μαγείρευε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με την ομάδα του. Σε κάποια στιγμή ωστόσο, ο γνωστός σεφ χρειάστηκε να την "πει" στην Μαρία.

Από εχθές κιόλας που ξεκίνησε η διαδικασία του Silver Award, έγινε ξεκάθαρο πως κατά το follow the chef, δεν επιτρέπεται ο εξώστης να βοηθάει τους παίκτες που διαγωνίζονται από κάτω.

Χθες, ήταν ο Μπέλλος αυτός που βοήθησε τη Μαρία και ο σκηνοθέτης χρειάστηκε να επέμβει και να ξεκαθαρίσει πως κάτι τέτοιο είναι αντίθετο με τους κανόνες του παιχνιδιού.

Σήμερα στους πάγκους βρέθηκε ο Δημήτρης με τον Σταυρή, ωστόσο μιας και ήταν μόλις δύο άτομα, χρειάστηκε να περάσουν από δύο διαδικασίες για να βγει ο τελικός νικητής.

Κατά τη διάρκεια του Follow the Chef, ο Μπέλλος προσπαθούσε να ακολουθήσει τις οδηγίες του σεφ του, ωστόσο είχε μείνει πίσω. Τότε η Μαρία θέλησε να τον βοηθήσει και του είπε τι να κάνει.

Αμέσως ο Σωτήρης Κοντιζάς θέλησε να επέμβει και είπε στη Μαρία: «Δεν μπορούμε να βοηθάμε παιδιά εδώ πάνω».

Αυτός ο παίκτης περνάει στην επόμενη φάση του Silver Award

Μετά από δύο πολύ απαιτητικές δοκιμασίες στο σημερινό MasterChef, αναδείχθηκε τελικά ο παίκτης που κατάφερε να κάνει τα καλύτερα πιάτα και να περάσει στην επόμενη φάση του Silver Award, όπου θα βρει τη Μαρία και τον νικητή από την ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά.

Από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου έχουν πλέον μείνει μόνο δύο άτομα. Για το λόγο αυτό, Σταυρής και Μπέλλος χρειάστηκε να μονομαχήσουν σε δύο μαγειρικές διαδικασίες και να βάλουν τα δυνατά τους προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι της διεκδίκησης των 10.000 ευρώ.

Οι δύο παίκτες έκαναν τρομερές προσπάθειες και για το λόγο αυτό, όλα κρίθηκαν στη λεπτομέρεια. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Νίκος Θωμάς χρειάστηκε να πάρουν λίγο χρόνο μέχρι να καταλήξουν στον παίκτη που αξίζει να περάσει.

Ωστόσο στο τέλος έβγαλαν την απόφασή τους, και ανέδειξαν νικητή της δοκιμασίας τον Δημήτρη Μπέλλο, ο οποίος θα βρεθεί δίπλα στη σύντροφό του στην επόμενη φάση του Silver Award.