The 2night show: "Ζαλίστηκε" ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το μπούστο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Θα σας "πέσει" το σαγόνι με το βίντεο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
The 2night show:

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης 21/5 στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1, The 2night show, και έκανε παρουσιαστή και τηλεθεατές να "ζαλιστούν" με το μπούστο της!

Η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του J2US επέλεξε να βάλει ένα φόρεμα, το οποίο έκανε τους πάντες στο πλατό να χάσουν τη… μιλιά τους. Σε κοραλί απόχρωση που τόνιζε το μαύρισμά της και με ένα θανατηφόρο άνοιγμα στο μπροστινό μέρος του φορέματός της κάθισε απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τα πάντα.

Δείτε την εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου που "ζάλισε" τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night show

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, αποκάλυψε ότι θα ήθελε να παρουσιάσει μία εκπομπή μαγειρικής ή ένα πρόγραμμα βασισμένο σε κάποιο format. Η παρουσιάστρια και συμμετέχουσα του «J2US» ανέφερε:

«Θα 'θελα να κάνω κάτι με μαγειρική. [...] Μου αρέσουν πολύ τα format, μου αρέσει όταν είναι ένα συγκεκριμένο αντικείμενο οπότε θεωρώ ότι θα ήθελα να ασχοληθώ με τον τομέα αυτόν».

Η ίδια, πάντως, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο πρωινού ψυχαγωγικού μαγκαζίνο, λέγοντας:

«Γιατί όχι; Τώρα θεωρώ ότι έχω άλλη εμπειρία, άλλη προσέγγιση».

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με καυτό μαγιό σε πλαζ στο Καβούρι και σας αποκαλύψαμε τις φωτογραφίες χωρίς ίχνος ρετούς! Δείτε το αληθινό της σώμα εδώ!