Ντέμη Γεωργίου: Η σύντροφος της πρώην παίκτριας του Masterchef υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο!

Αποκλειστικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ντέμη Γεωργίου: Η σύντροφος της πρώην παίκτριας του Masterchef υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο!

Αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό YOU η Άλκηστις Αλεξανδράτου, λίγο μετά την αποχώρησή της συντρόφου της, Ντέμης Γεωργίου από το Masterchef και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε ένα ισχαιμικό επεισόδιο που είχε περάσει στο παρελθόν.

Παρακάτω ακολουθεί ένα κομμάτι από την συνέντευξή της.

Η απόφαση της Ντέμης να μπει στο «MasterChef» σε βρήκε σύμφωνη;

Μα εγώ την παρότρυνα. Είχε δηλώσει συμμετοχή ένας φίλος μας και είπα στην Ντέμη «γιατί δεν κάνεις κι εσύ αίτηση;». Σκεφτήκαμε ότι θα ήταν όμορφο να δείξει πολλές πτυχές του βιγκανισμού και κάποια κομμάτια της σχέσης μας για να γίνουν πιο αποδεκτά στην κοινωνία - όχι με τη λογική να επιβάλουμε την ύπαρξή μας ή να τη διαφημίσουμε, αλλά για εμάς αυτό θεωρούμε φυσιολογικό. Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο για έναν άνθρωπο να πάρει την απόφαση και να το πει δημόσια, οι περισσότεροι άνθρωποι ελαφρώς κρύβονται. Ίσως αυτό θα πρέπει να αρχίσει να αλλάζει σιγά-σιγά.

Μεταξύ άλλων η Άλκηστις στην ίδια συνέντευξη έκανε και μια καταγγελία για την Κατερίνα Λένη του Masterchef! Δείτε εδώ τι της προσάπτει!

Το να παντρευτείς άνθρωπο του ιδίου φύλου θεωρούνταν απαγορευμένο στην Ελλάδα μέχρι πρόσφατα. Πώς πήρατε την απόφαση να είστε μαζί και με τη βούλα;

Για εμάς δεν ήταν τίποτα παραπάνω από την επισημοποίηση της σοβαρότητας της σχέσης μας. Πλέον ήταν λίγο κουραστικό ο κόσμος να βλέπει ένα ζευγάρι γυναικών και να το υποτιμάει λέγοντας «δεν είναι τίποτα σοβαρό, κρίση είναι και θα περάσει». Μας το είχαν πει πολλές φορές ακόμα και φίλοι από το περιβάλλον μας, νομίζω το ίδιο θεωρούσε και η οικογένειά μου.

Η αποκάλυψη της συντρόφου της Ντέμης, Άλκηστις Αλεξανδράτου, για το ισχαιμικό επεισόδιο

Θεωρείς ότι αυτή η συμμετοχή θα της δώσει εφόδια;

Ήδη έχει μάθει πολλά πράγματα και έχει κάνει φίλους στο παιχνίδι που νομίζω ότι θα μείνουν για πάντα. Δεν έχω βιώσει το συναίσθημα, βλέπω όμως ότι έχουν ένα τρομερό δέσιμο μεταξύ τους από αυτό που πέρασαν.

Σκέφτηκες να δηλώσεις συμμετοχή η ίδια αντί να παροτρύνεις την Ντέμη;

(γελάει) Θα το ήθελα πάρα πολύ γιατί μου αρέσει το δημιουργικό κομμάτι και γενικά το παιχνίδι, αλλά δεν τα πάω καλά με την πίεση του χρόνου. Έχω πάθει κι ένα ισχαιμικό επεισόδιο στο παρελθόν και τρομάζω μήπως το αναβιώσω.