Δεν φαντάζεστε πως φωτογράφισε ο Λευτέρης Σουλτάτος την Βάσω Λασκαράκη - Απίστευτο στιγμιότυπο

Λιώσαμε

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Δεν φαντάζεστε πως φωτογράφισε ο Λευτέρης Σουλτάτος την Βάσω Λασκαράκη - Απίστευτο στιγμιότυπο

Δεν φαντάζεστε πως φωτογράφισε ο Λευτέρης Σουλτάτος την Βάσω Λασκαράκη. Ένα απίστευτο στιγμιότυπο που θα ζήλευε ακόμα και επαγγελματίας φωτογράφος. Η ηθοποιός πόζαρε στον φακό του συζύγου της και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό.

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και μερικές από τις αναρτήσεις τους μπορούν να το αποδείξουν. Λατρεύουν ο ένας τον άλλον, ενώ έχουν και πολύ χιούμορ, αφού δεν διστάζουν ο ένας να τρολάρει τον άλλον, ακόμη και δημόσια στα social media.

Το ζευγάρι που πέρασε όσο πιο όμορφα μπορούσε τις ημέρες της καραντίνας, κάνοντας διάφορα πράγματα που αγαπούσε, πλέον κάνει τις βόλτες τους και εκτός του σπιτιού του, ωστόσο, και οι δυο έχουν πάρει τα κατάλληλα μέτρα προστασίας της υγείας του.

Χθες η ηθοποιός μάλιστα ανέβασε και μια φωτογραφία που ποζάρει στον φωτογραφικό φακό του συζύγου της και το αποτέλεσμα θα το ζήλευε ακόμα και ένας επαγγελματίας φωτογράφος. Μάλιστα πρόσφατα ο Λευτέρης Σουλτάτος και η Βάσω Λασκαράκη, έβαλαν και μια πισίνα στο σπίσι τους. Η μικρή Εύα δεν έχασε την ευκαιρία της και ξεκίνησε τα παιχνίδια μέσα σε αυτή.

Η φωτογραφία που τράβηξε ο Λευτέρης Σουλτάτος την Βάσω Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος αν και σεφ, φαίνεται πως έχει και ένα ιδιαίτερο ταλέντο στην φωτογραφία, καθώς το πορτρέτο που έβγαλε την σύζυγο του είναι πραγματικά υπέροχο και δεν διαφέρει σε τίποτα, από αυτά που βγάζουν οι επαγγελματίες.

Η ηθοποιός ποζάρει στην κάμερα του Λευτέρη Σουλτάτου και έβγαλαν ένα όμορφο πορτρέτο. Μια ασπρόμαυρη φωτογραφία, που εκείνη κοιτάει αυθόρμητα αλλού, ενώ προσπαθεί να βάλει κάποιο σκουλαρίκι στο αυτί της.

Η φωτογραφία της άρεσε τόσο πολύ που δεν έχασ ευκαιρία να την βάλει στον προσωπικό της λογιαριασμό στο Instagram. Μάλιστα τα σχόλια και τα likes, έπεσαν «βροχή» με πολλούς να αναφέρονται και στο κρυφό αυτό ταλέντο του Λευτέρη Σουλτάτου.