Ελεονώρα Μελέτη: "Είμαι σε δύσκολη θέση" - Η αποκάλυψη για το μέλλον της στον Alpha

Μίλησε στο Πρωινό!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Ελεονώρα Μελέτη:

"Είμαι σε δύσκολη θέση" είπε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη που μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για το τηλεοπτικό της μέλλον στο κανάλι του Alpha. Η ίδια δέχτηκε ερώτηση αναφορικά με την εκπομπή που είναι να αναλάβει. Διαβάστε παρακάτω τα όσα αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Για το μέλλον της στην τηλεόραση και στο κανάλι του Alpha, μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη στη κάμερα της εκπομπής το Πρωινό. Η γνωστή παρουσιάστρια δέχτηκε ερώτηση αναφορικά με το συμβόλαιό της με το κανάλι.

Η Μελέτη, μίλησε λοιπόν, στην εκπομπή του ANT1, αναφορικά με το τι αναμένεται να γίνει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Ας δούμε τα όσα είπε.

Αυτή είναι η αποκάλυψη που έκανε για το μέλλον της στον Alpha η Ελεονώρα Μελέτη

"Ευχαριστώ. Δεν θα μάθετε από μένα τι εκπομπή θα κάνω. Δεν θα πω κάτι γιατί είμαι σε δύσκολη θέση, ξέρεις πώς λειτουργούν τα κανάλια και νιώθω λίγο άβολα αυτή τη στιγμή. Αλλά νομίζω μπορείτε να πάρετε το γραφείο δημοσίων σχέσεων να σας πει τα πάντα. Δεν έχω ιδέα πότε θα γίνουν οι ανακοινώσεις. Εγώ δεν έχω συμφωνήσει για τίποτα μέχρι στιγμής" ήταν τα λόγια της στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1.

Να σας πούμε ότι η ίδια έχει ανανεώσει το συμβόλαιό της με το κανάλι, ωστόσο απ΄ότι φαίνεται ακόμα δεν έχει "κλείσει" το πρόγραμμα που θα κάνει ή δεν θέλει η ίδια να κάνει δηλώσεις, πριν και τις σχετικές ανακοινώσεις.

Να σας υπενθυμίσουμε δε ότι η εκπομπή της "Μετά τα Μεσάνυχτα" έχει πλέον επιστρέψει κανονικά στους τηλεοπτικούς μα δείκτες,μετά και την διακοπή που επέβαλλαν οι εξελίξεις με την πανδημία του κορωνοϊού, για τον οποίο μάλιστα σόκαρε πρόσφατα και βουλευτής που ήταν καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη. Δείτε εδώ τι είπε και συγκλόνισε.

Ορίστε και το βίντεο από τα όσα είπε στο Πρωινό