The 2night Show: Αδιανόητο! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τραγούδησε για τον Μητσοτάκη - Η απίστευτη γκάφα της

Τι αποκάλυψε;

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
The 2night Show: Αδιανόητο! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τραγούδησε για τον Μητσοτάκη - Η απίστευτη γκάφα της

Στο The 2night Show εμφανίστηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία τραγούδησε για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και για τον Νίκο Χαρδαλιά. Ακόμα αποκάλυψε και μια απίστευτη γκάφα που είχε κάνει.

Ειδικότερα η παρουσιάστρια, που βλέπουμε φέτος στο J2US, βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου την Τετάρτη το βράδυ (20/5) και μίλησε για πολλά και διάφορα. Η παρουσιάστρια επέλεξε, με τη βοήθεια του Γρηγόρη, τραγούδια που αφιέρωσε σε πρόσωπα της επικαιρότητας.

Έτσι λοιπόν την ακούσαμε να τραγουδά τόσο για τον πρωθυπουργό, όσο και για τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά. Μέσα στην λίστα των προσώπων βρέθηκε μάλιστα ακόμα και ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον. Πάντως ο παρουσιαστής τρελάθηκε και με το.... μπούστο της. Δείτε εδώ το "καυτό" βίντεο.

Ορίστε και το σχετικό βίντεο από την εκπομπή του ANT1, ποια τα τραγούδια που αφιέρωσε;

Αυτή είναι η απίστευτη γκάφα που αποκάλυψε στο The 2night Show η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που αφιέρωσε τραγούδι στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ακόμα λοιπόν, μέσα από την ίδια εκπομπή, η παρουσιάστρια αποκάλυψε και μια επική γκάφα που είχε κάνει στην κουζίνα. Πρόκειται για κάτι που συνέβη όταν έφτιαχνε το πρώτο της cheesecake, το οποίο μάλιστα είχε ανεβάσει και σε φωτογραφία στο Instagram. Διαβάστε παρακάτω τα όσα είπε για το λάθος που έκανε με την ζελατίνη και την μεμβράνη.

"Έχει πλάκα γιατί εγώ δεν ξέρω πολύ καλά μαγειρική και είναι αστείο γιατί με πολλά αντικείμενα ήρθα πρώτη φορά σε επαφή τώρα στην καραντίνα. Το χειρότερο είναι… Όταν έκανα το πρώτο cheesecake και δεν έγινε, μου είπαν να βάλω ζελατίνη, για να πήξει. Και τι έκανα; Πήρα τη μεμβράνη, τη ζελατίνη, το σκέπασα και το έβαλα στην κατάψυξη. Και λέω γιατί δεν πήζει, κάτι έκανα λάθος, τι ζελατίνη εννοούσατε;" είπε χαρακτηριστικά.