Καφέ της Χαράς - αποκάλυψη: "Θα είμαι εκβιαστής και θα χτυπήσω την Στέλλα!"

Διαρροή για το νέο ρόλο που θα ταράξει τα νερά!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Καφέ της Χαράς - αποκάλυψη:

Ένα νέος ρόλος προστίθεται στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, Καφέ της Χαράς και θα φέρει σίγουρα τα πάνω κάτω! Οι πρώτες πληροφορίες που διέρρευσαν αποκαλύπτουν πως πρόκειται για έναν στυγνό εκβιαστή ο οποίος θα έχει ως στόχο την Στέλλα, δηλαδή την Ζέτα Δούκα, και θα την χτυπήσει αλήπυτα μέχρι να χάσει τα πατήματά της.

Ποιος θα ενσαρκώσει τον εκβιαστή που τα βάζει με την Στέλλα στο Καφέ της Χαράς

Στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Ηappy Day, μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ρόλο που θα έχει στο Καφέ της Χαράς δίνοντας ένα μικρό spoiler για πράγματα που αφορούν τον χαρακτήρα του και μέχρι τώρα δεν γνώριζε κανείς.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

"Αυτά που θα γυριστούν τώρα θα παιχτούν στις αρχές του Σεπτέμβρη. Θα είμαι ένα μεγάλο guest. Αρχικά θα κάνουμε όλοι το τεστ του κορωνοϊού για να αποδειχθεί ότι δεν έχουμε κάτι. Θα κάνω έναν περίεργο τύπο, κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που έχουν δει στο Κωνσταντίνου και Ελένης που αναστατώνει όλο το χωριό. Και μάγκας και του υποκόσμου και εκβιαστής και πολλά άλλα. Στο Καφέ της Χαράς θα χτυπήσω την Ζέτα."

Δείτε την αποκάλυψη του Σπύρου Μπίμπιλα στο παρακάτω βίντεο:

Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες έγινε μια ακόμη αποκάλυψη για την σειρά! Εσύ ήξερες ποιοι ηθοποιοί παίζουν μαζί και είναι δίδυμα αδέρφια; Δες εδώ και θα πάθεις πλάκα!

Καφέ της Χαράς: Σε κίνδυνο η ζωή πρωταγωνίστριας

Σε κίνδυνο βρίσκεται η ζωή της πρωταγωνίστριας του «Καφέ της Χαράς», Μαριαλένας Ροζάκη, η οποία υποδύεται την σύντροφο του Μανωλάκη.

Όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε», έχει δεχτεί και απειλητικά μηνύματα από θαυμαστές της στο Instagram για το ρόλο που υποδύεται στη σειρά.