MasterChef - "βόμβα": Ψέμα ο χωρισμός Μπέλλου - Μαρίας!

Αποκαλύφθηκε η αλήθεια στο Happy Day

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
MasterChef -

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση πως η Μαρία και ο Μπέλλος από το MasterChef δεν έχουν χωρίσει, όπως γράφουν τα δημοσιεύματα αλλά είναι ακόμα μαζί. Την αποκάλυψη έκανε η Ηλιάνα, πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής στην εκπομπή Happy Day.

Η Ηλιάνα ήταν και αυτή μια από τις παίκτριες που γνωρίσαμε στον φετινό κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής του Star και συνδέθηκε μέσω skype με την εκπομπή Happy Day. Η Ηλιάνα όπως φαίνεται είχε πολλά να αποκαλύψει για τους πρώην συμπαίκτες της.

Η ίδια αφού μας ενημέρωσε για το πως πέρασε την καραντίνα της, έκανε και μια αποκάλυψη για το πιο καυτό θέμα του φετινού κύκλου. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά η σχέση της Μαρίας και του Δημήτρη.

Μπορεί τα γυρίσματα να έχουν σταματήσει, οι αποκαλύψεις όμως συνεχίζονται. Τα τελευταία δημοσιεύματα ήθελαν το ζευγάρι του MasterChef, να έχει χωρίσει, με τον Δημήτρη Μάλιστα να γυρνάει και πάλι πίσω στην πρώην του.

Ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται πως τελικά δεν ισχύει και τα δημοσιεύματα έχουν πέσει έξω. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η Ηλιάνα για τους δυο πρώην συμπαίκτες της. Ωστόσο στο χθεσινό επεισόδιο που είδαμε επικράτησε χαμός με την σπόντα του Πάνου Ιωαννίδη στην Μαρία, για τον Δημήτρη. Τι της είπε;

Ψέμα ο χωρισμός Μπέλλου - Μαρίας

Η Ηλιάνα λοιπόν που συνδέθηκε ζωντανά στο Happy Day διεύψεσε τις φήμες χωρισμού της Μαρίας Μπέη και του Δημήτρη Μπέλλου. Όπως είπε η ίδια εξακολουθούν να είναι μαζί:

«Επειδή το έζησα το ζευγαράκι, μου αρέσει πάρα πολύ και τους αγαπώ πάρα πολύ… Η Μαρία θα έχει πολλά να πει όταν βγει. Δεν υποτιμά τον Δημήτρη, αλλά ο Δημήτρης είναι όπως όλοι οι άντρες. Κάνει ένα βήμα πίσω.

Αν ξέρουν κάποιοι ότι έχουν χωρίσει καλύτερα από τα παιδιά τι να πω. Εγώ επειδή μιλάω και με τη Μαρία και τον Δημήτρη, είναι καλά. Ο Δημήτρης δεν είναι στη Νορβηγία, είναι στη γενέτειρά του, στην Ασπροβάλτα στην Ελλάδα. Η Μαρία δεν είναι κακιά, τα λέει με τον τρόπο της, όπως η Κατερίνα»!

Όπως φαίνεται λοιπόν τα δημοσιεύματα έχουν πέσει έξω και τα καινούργια επεισόδια που θα προβληθούν στο κανάλι αναμένεται να έχουν αρκετό ενδιαφέρον.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε η Ηλιάνα για Δημήτρη και Μαρία: