Ημέρα ευτυχίας για τον Χάρη και την Αντελίνα Βαρθακούρη

Η τρυφερή ανάρτηση!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Ημέρα ευτυχίας για τον Χάρη και την Αντελίνα Βαρθακούρη

Ημέρα ευτυχίας σήμερα στο σπίτι της Αντελίνας και του Χάρη Βαρθακούρη, με το γνωστό ζευγάρι να γιορτάζει το όνομα της κορούλας του, Λιόνας. Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η μαμά της, αλλά και την τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε.

Μια σκέτη γλύκα είναι η 8χρονη κορούλα του διάσημου ζευγαριού, που έχει σήμερα την ονομαστική της εορτή, αφού είναι του Κωνσταντίνου και της Ελένης. Η μαμά της, που έχει ξεκινήσει ποια τα γυρίσματα για την νέα της εκπομπή που θα προβάλλεται από την τηλεόραση του Alpha και θα λέγεται "Αντελίνα χτύπα το κουδούνι", έκανε μια πάρα πολύ γλυκιά ανάρτηση, στην προσωπική της σελίδα στο Instagram.

Να σας πούμε ότι η Λιόνα είναι 8 χρονών ενώ έχει και μια αδελφή την Μελωδία. Η Αντελίνα Βαρθακούρη ανέβασε λοιπόν μια φωτογραφία της μικρής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγραψε στην λεζάντα:

"Χρόνια πολλά στον έρωτά μας, στο μελένιο μας το κορίτσι, στο μικρό μας ζουζουνέλο, στο Λιονάκι μας που γιορτάζει σήμερα!!! Χιλιόχρονη αστέρι μας!!!!! Σε λατρευουμεεεε!!!

Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν σήμερα! Να έχετε υγεία πάνω απ’ όλα και πολλή αγάπη στις οικογένειές σας!Ένα μεγάλο φιλι και μια πελωωώρια αγκαλιά απο μένα!!!". Η μαμά της όμως είχε κάνει και μια αποκάλυψη για τους τσακωμούς με τον Χάρη. Δείτε εδώ τι είπε και μείναμε άφωνοι.

Ποιο το αδιανόητο περιστατικό που έγινε στην εκπομπή της Αντελίνας Βαρθακούρη, που είδαμε τώρα την ανάρτηση για την ημέρα χαράς με τον Χάρη

Το "Αντελίνα χτύπα το κουδούνι" είναι η νέα εκπομπή της Αντελίνας Βαρθακούρη η οποία ήταν να ξεκινήσει να προβάλλεται τον Μάρτιο. Ωστόσο με τις εξελίξεις που είχαμε με την πανδημία του κορωνοϊού τα σχέδια άλλαξαν και πλέον η εκπομπή, βάσει και της αποκάλυψης που είχε κάνει πάλι το Πρωινό, θα κάνει πρεμιέρα την πρώτη Ιουνίου.

Τα γυρίσματα ωστόσο της σειράς φυσικά και έχουν ξεκινήσει ήδη με την Αντελίνα να έχει πάρει τους δρόμους και να χτυπά κουδούνια. Μάλιστα η εκπομπή του ANT1 είχε αποκαλύψει ακόμα ότι 15 περίπου επεισόδια είχαν ήδη γυριστεί. Στην εκπομπή λοιπόν η Βαρθακούρη χτυπά τυχαία κουδούνια και κάνει ερωτήσεις σε όσους συναντά.

Την ώρα λοιπόν που έκανε τα γυρίσματα για την εκπομπή της η Αντελίνα Βαρθακούρη, βρήκε τυχαία τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη και μάλιστα τον έβαλε να παίξει! Διαβάστε παρακάτω ποια ήταν η ερώτηση που του έθεσε. Κέρδισε ή όχι τα 10 ευρώ;