Δεν φαντάζεστε ποιο κανάλι διεκδικεί τον Αντώνη Κανάκη μετά τον ΣΚΑΪ

Όλες οι πληροφορίες!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Δεν φαντάζεστε ποιο κανάλι διεκδικεί τον Αντώνη Κανάκη μετά τον ΣΚΑΪ

Συνταρακτικά είναι τα νέα που θέλουν την ΕΡΤ να διεκδικεί τον Αντώνη Κανάκη μετά την απομάκρυνση του από τον ΣΚΑΪ. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το κανάλι θέλει να βγει από την γκρίζα ζώνη και να δείξει μια ελευθερία έκφρασης στο πρόγραμμα του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής «Ευτυχείτε», ο παρουσιαστής είναι σε συζητήσεις με την ομάδα του για να βρίσκεται στην ΕΡΤ, από την νέα τηλεοπτική σεζόν.

Τι αναφέρει το ρεπορτάζ του Αντώνη Κανάκη για την ΕΡΤ

Σιγά σιγά έχουμε βγει από την καραντίνα και ετοιμάζονται όλα τα κανάλια για την επόμενη σεζόν. Τα κανάλια είναι ζωντανές επιχειρήσεις και φυσικά είναι σε θέση μάχης. Οι αποκλειστικές πληροφορίες λένε πως η ΕΡΤ βολιδοσκοπεί και έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Αντώνη Κανάκη και τους Ράδιο Αρβύλα προκειμένου οι Ράδιο Αρβύλα την νέα τηλεοπτική σεζόν να πάνε στην κρατική τηλεόραση. Ο Αντώνης Κανάκης ωστόσο έκανε και μια ανακοίνωση για την διαδικτυακή τους εκπομπή και το τέλος της.

Μπορεί να είναι μια κίνηση ματ της ΕΡΤ για να βγει από την γκρίζα ζώνη και να δείξει μια ελευθερία έκφρασης. Για αυτό τον λόγο ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του είναι ιδανική περίπτωση. Άλλωστε το γεγονός πως λείπει η σάτιρα αυτή την εποχή από την τηλεόραση, είναι μελανό σημείο. Στις κοινωνίες που δοκιμάζονται τόσο πολύ το να υπάρχει σάτιρα και η άλλη πλευρά των πραγμάτων επιβάλλεται.

Ο Αντώνης Κανάκης την Παρασκευή το βράδυ θα είναι στην νέα εκπομπή της ΕΡΤ.

Δείτε το ρεπορτάζ της εκπομπής: