Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: "Σκεφτόμουν να ηχογραφήσω..." - Δείτε ποιους "έκαψε";

Όσα αποκάλυψε!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου:

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που έκανε και ένα αδιανόητο σχόλιο για τον παρουσιαστή και την συνέντευξή τους. Η ίδια έκανε ωστόσο ακόμα και μια αποκάλυψη αναφορικά με ανθρώπους της showbiz. Ποιους ήθελε να ηχογραφήσει η παρουσιάστρια που έκανε την "καυτή" δήλωση;

Για πολλά και διάφορα μίλησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, στην εκπομπή του γνωστού παρουσιαστή με την ίδια να λέει ότι σκεφτόταν να ηχογραφήσει ορισμένους ανθρώπους.

"Είμαι οκτώ χρόνια στην τηλεόραση. Όλα είναι μέσα στη ζωή, αλλά εγώ καλά νιώθω. Θα ήθελα να κάνω κάτι με μαγειρική στην τηλεόραση, κάτι με συγκεκριμένο φορμάτ. Είχα σκεφτεί να ηχογραφήσω κάποιους ανθρώπους στο τηλέφωνο. Επειδή πολλοί μου στέλνουν πολλά ηχητικά και βγαίνουν και λένε άλλα στην τηλεόραση, δεν μιλάω για τους φίλους μου, αλλά λέω μήπως πρέπει να πάω σε μια εκπομπή να τα βάζω;"

"Έχουν γίνει χίλια δυο. Δηλαδή «θα έρθεις στην εκπομπή;», με μήνυμα, «ναι, είχαμε πει προτεραιότητα ο… Γρηγόρης», άλλη απάντηση. Και μετά στην τηλεόραση άλλη τοποθέτηση. Δεν με έχουν καλέσει κάπου και να μην έχω πάει. Αν μου πει κάποιος «έχουμε κάτι να πούμε», μπορεί να πάω" είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του ANT1, ενώ έγινε και κάτι άλλο αδιανόητο. Δείτε εδώ ποιο τραγούδι αφιέρωσε στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Από αυτούς που έκαψε με τις ηχογραφήσεις η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, στο αδιανόητο σχόλιό της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Την ίδια ώρα στην εκπομπή η παρουσιάστρια πέταξε και ένα αιχμηρό σχόλιο στον οικοδεσπότη του The 2night Show. Οι δυο τους είχαν ένα διάλογο στο τέλος της εκπομπής, με την παρουσιάστρια να λέει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι ήταν λίγο... "κακός"! Ο διάλογος τους πήγε ως εξής:

Α: Σου εύχομαι όμορφο μουσικό ταξίδι… (σ.σ. για την συμμετοχή της στο J2US)

ΣΠ.: Για όσο μείνουμε… Για έναν πολύ όμορφο, ιερό, φιλανθρωπικό σκοπό.

ΣΠ.: Για μένα; Δεν το ξέρεις αυτό κάθε φορά. Δείχνει ότι είναι και πολύ ανατρεπτικό γιατί μέχρι στιγμής αποχώρησαν πολύ καλές φωνές. Οπότε, αυτό μας δείχνει ότι…

A: …ότι μένουν οι κακές! Εντάξει, πλάκα κάνω!

ΣΠ.: Ήσουν λίγο κακός σήμερα!Την πρώτη επαφή με την 33χρονη Ιωάννα, η οποία δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, είχαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στο ιδιωτικό νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται στο Νέο Φάληρο.