Ελένη Μενεγάκη: Με απίστευτο κέφι στην έναρξη της εκπομπής της - Το τρυφερό μήνυμα στους τηλεθεατές

Έλαμπε στην γιορτή της

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Ελένη Μενεγάκη: Με απίστευτο κέφι στην έναρξη της εκπομπής της - Το τρυφερό μήνυμα στους τηλεθεατές

Με απίστευτο κέφι στην έναρξη έγινε η έναρξη της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια σήμερα γιορτάζει και όπως ήταν αναμενόμενο δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει εντυπωσιακά την εκπομπή της μια τόσο σημαντική ημέρα.

Μια από τις μεγαλύτερες γιορτές είναι η σημερινή, αφού είναι του “Κωνσταντίνου & Ελένης”. Και ανάμεσα σε όλους όσους γιορτάζουν είναι και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία υποδέχθηκε τους τηλεθεατές σήμερα στην εκπομπή της με ένα πλατύ χαμόγελο και έναν μεγάλο πάγκο με γλυκές λιχουδιές και λουλούδια.

«Χρόνια πολλά! Να είστε ευτυχισμένοι. Να έχετε κοντά σας ανθρώπους που να σας σέβονται και να σας αγαπούν χωρίς δεύτερες και τρίτες σκέψεις» είπε η Ελένη όλο νόημα.

Η ίδια άκρως εντυπωσιακή φορούσε ένα μάξι, αέρινο, floral φόρεμα το οποίο συνδύασε με πέδιλα και άφησε το μακιγιάζ της σε απαλούς και πολύ καλοκαιρινούς τόνους, όπως αρμόζει στην εποχή». Ωστόσο σαν "βόμβα" έσκασε και η είδηση ότι πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, θα γυρίσει ξανά στον Alpha με δική του εκπομπή. Ποιος είναι;

Η εντυπωσιακή έναρξη της Ελένη Μενεγάκη

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια δέχθηκε τις ευχές των συνεργατών της, αφού ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και ο Τάσος Τεργιάκης της είπαν on air “χρόνια πολλά”. Μάλιστα, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος της πρόσφερε ένα μικρό λουλούδι και αποκάλυψε πως της εύχεται από κοντά μετά από 30 χρόνια, αφού πάντα αυτή την περίοδο βρισκόταν στις Κάννες για το φεστιβάλ.

Το πάνελ γέμισε με αφιερώσεις, καθώς έκαναν και ζωντανές συνδέσεις με φίλους της παρουσιάστριας, η οποίοι της ευχήθηκαν χρόνια πολλά με πολύ όμορφο τρόπο και βιντεάκια από την συνεργασία τους.

Δείτε το βίντεο: