Η Ελένη Μενεγάκη φεύγει από τον Alpha - Το ανακοίνωσε με δάκρυα στα μάτια

Έκτακτο

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Η Ελένη Μενεγάκη φεύγει από τον Alpha - Το ανακοίνωσε με δάκρυα στα μάτια

Η Ελένη Μενεγάκη φεύγει από τον Alpha και το ανακοίνωσε με δάκρυα στα μάτια πριν από λίγα λεπτά. Η παρουσιάστρια επέλεξε την ονομαστική της γιορτή για να αποκαλύψει πως δεν θα βρίσκεται του χρόνου στους τηλεοπτικούς δέκτες όχι μόνο του συγκεκριμένου σταθμού αλλά και γενικά, αφού πήρε την απόφαση να ρίξει όλη της την αγάπη στην οικογένειά της.

Λίγο μετά το αφιερωματικό βίντεο που προβλήθηκε στον αέρα της εκπομπής της από τους συνεργάτες της, αποφάσισε να πετάξει την τηλεοπτική "βόμβα", εμφανώς βουρκωμένη. Μετά τα τόσα δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν όλο αυτό το διάστημα για την έξοδο και την μεταγραφή της από τον συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό, έσπασε την σιωπή της και έκανε γνωστό πως αυτός ο κύκλος κλείνει μια για πάντα.

Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη

«Ήμουν πολύ τυχερή γιατί εδώ και πολλά χρόνια βρίσκομαι σε έναν χώρο που μου ταίριαξε πολύ. Υπήρξα πολύ τυχερή, γιατί συνάντησα καλούς ανθρώπους και δεν χρειάστηκε να πάω κόντρα στον χαρακτήρα μου.

Στα σχεδόν 30 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση κάνω πολλές αλλαγές και πηδάω από κλαράκι σε κλαράκι, γιατί είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να στεριώνω, να έχω ασφάλεια. Φτάσαμε μετά από 15 χρόνια εδώ στον Alpha να σας στείλω πολλή αγάπη για τις τόσο όμορφες στιγμές που ζήσαμε όλοι μαζί.

Από πέρυσι έχω σκεφτεί κάτι, που δεν είναι ξαφνικό. Πάντα μου αρέσει να παίρνω τον χρόνο μου και εγώ και οι άλλοι. Από πέρυσι έχω πάρει την απόφαση αυτή η χρονιά στον Alpha να είναι η τελευταία μου.

Αφού ενημέρωσα εκείνους, το αμέσως επόμενο κανάλι που μου δημιουργούσε μια ταχυπαλμία, ήταν να σας το πω εγώ. Εγώ είμαι αυτή που ξέρετε ότι τόσα χρόνια σας λέω εγώ ότι αφορά εμένα.

Μπορεί να ακούσατε πολλά. Ωστόσο εγώ επέλεξα την δική μου γιορτή γιατί είναι η μέρα μου για να σας ανακοινώσω αυτή την μεγάλη απόφαση.

Θέλω να ξέρετε πως στην καρδιά μου είστε ψηλά. Σας αποχαιρετώ από τον Alpha στο τέλος της σεζόν και δεν θα με δείτε κάπου του χρόνου. Ήρθε η ώρα να κάνω πράγματα για εμένα, που δεν έκανα από μικρή. Μπορεί για εσάς να είναι απλό, ωστόσο η επόμενη σεζόν θέλω να με βρει ελεύθερη.

Εδώ θα είστε πάντα όλοι, θέλω να αγαπάτε τους συνεργάτες μου και ίσως τα ξαναπούμε» είπε η παρουσιάστρια.

Λίγο μετά η παρουσιάστρια έκανε και την πρώτη της ανάρτηση για την αποχώρηση της. Δείτε τι έγραψε.