Η συγκινητική ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη μετά την αποκάλυψη της αποχώρησής της από τον ALPHA

Το μήνυμα προς τους τηλεθεατές της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η συγκινητική ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη μετά την αποκάλυψη της αποχώρησής της από τον ALPHA

Λίγη ώρα μετά την αποκάλυψή της στον αέρα του ALPHA για την αποχώρησή της από το κανάλι, η Ελένη Μενεγάκη έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία πολύ συγκινητική ανάρτηση, μέσα από την οποία έστειλε ένα μήνυμα στους τηλεθεατές της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έριξε μία κανονική "βόμβα" στη σημερινή της εκπομπή, όταν μετά από ένα βίντεο που έπαιξε η εκπομπή για να της ευχηθεί τα χρόνια πολλά, ανακοίνωση πως αυτή η σεζόν πρόκειται να είναι η τελευταία της στον ALPHA.

Πολύς λόγος είχε γίνει τον τελευταίο καιρό σχετικά με το αν η Ελένη Μενεγάκη θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν στην εκπομπή της. Η ίδια, σήμερα που είχε την ονομαστική της εορτή, θέλησε να ενημερώσει το κοινό της πως δε θα συνεχίσει του χρόνου στο κανάλι και μάλιστα, πως δεν πρόκειται να βρεθεί σε κανένα άλλο κανάλι.

Εμφανώς συγκινημένη, η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για τα όμορφα χρόνια που πέρασε στην οικογένεια του ALPHA και ξεκαθάρισε πως είχε προγραμματίσει εδώ και πολύ καιρό να ανακοινώσει την αποχώρησή της, την ημέρα της ονομαστικής της εορτής.

Αυτή είναι η συγκινητική ανάρτηση που έκανε η Ελένη Μενεγάκη μετά την αποκάλυψη της αποχώρησής της από τον ALPHA

Λίγη ώρα αργότερα, η Ελένη Μενεγάκη, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με το οποίο έστειλε ένα μήνυμα στους τηλεθεατές της. Δείτε εδώ και τα συγκινητικά της λόγια μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της από το κανάλι.

«Πάντα θα είμαστε μαζί», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε.

Ελένη Μενεγάκη αποχώρηση

Να σημειώσουμε ωστόσο ότι σήμερα, η αγαπημένη παρουσιάστρια δέχθηκε πολλές ευχές από συνεργάτες της για την γιορτή της. Η Κατερίνα Ζαρίφη μάλιστα, βγήκε στον αέρα της εκπομπής και άφησε "άφωνη" την παρουσιάστρια με τις ατάκες της. Δείτε εδώ τα λόγια που της είπε για την ονομαστική της εορτή.