Φλορίντα Πετρουτσέλι: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την γέννηση του μωρού της - "Τα ξεχνάς όλα"

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Φλορίντα Πετρουτσέλι: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την γέννηση του μωρού της -

Γέννησε η Φλορίντα Πετρουτσέλι, που έκανε τις πρώτες της δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή. Η ίδια είπε μεταξύ άλλων για το μωράκι της, που ήρθε στον κόσμο πριν δυο μόλις ημέρες, ότι σε κάνει να τα ξεχάσεις όλα.

Για δεύτερη φορά έγινε μανούλα η Φλορίντα Πετρουτσέλι, που μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για το χαρμόσυνο αυτό γεγονός. Η ίδια έκανε σύνδεση μέσω skype με την εκπομπή του Alpha και συγκίνησε με τα λόγια της.

Η Πετρουτσέλι έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, ενώ η ίδια είναι και μαμά ενός κοριτσιού. Μάλιστα την χαρμόσυνη είδηση είχε κάνει προχθές γνωστή, μέσω ανάρτησης στα social media, η Ελεονώρα Μελέτη, ενώ η Τίνα Μελισσαροπούλου είχε αποκαλύψει από μεριάς της, μιλώντας στην εκπομπή Happy Day ότι:

"Το αγοράκι που θα έρθει θα πάρει το όνομα Κωνσταντής, το όνομα του πατέρα του Άρη (Γούτου)…. Και θα υπάρχει μία υπέροχη κουμπαριά γιατί η νονά θα είναι όπως φαίνεται η Ελονώρα Μελέτη".

Αυτές είναι οι πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά και την γέννα της η Φλορίντα Πετρουτσέλι

Τώρα λοιπόν η όμορφη παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Μενεγάκη και μίλησε για το μωράκι της που ήρθε στον κόσμο, γεμίζοντας αυτήν και τον αγαπημένο της με μεγάλη χαρά. Η Πετρουτσέλι δεν παρέλειψε να στείλει τις ευχές της για την ονομαστική εορτή της παρουσιάστριας, ενώ είπε μεταξύ άλλων ότι "είμαι πολύ καλά, νιώθω μεγάλη χαρά. Ανυπομονώ να γυρίσω σπίτι. Όπως ξέρετε έχω και ένα ακόμα μπεμπάκι που με περιμένει".

Στο σημείο αυτό η Ελένη της είπε ότι ενώ έχει γεννήσει μόλις πριν δυο ημέρες δεν της φαίνεται καθόλου, αφού δεν μοιάζει ταλαιπωρημένη. "Δεν ξέρω τι να σου, μάλλον είναι η χαρά. Εμένα έσπασαν τα νερά ξημερώματα. Βασικά δεν έσπασαν, είχα κάτι πόνους.... το περιμέναμε για λίγο πιο μετά...."

"Βέβαια ήταν πολύ αστεία η κατάσταση, κράτησε 11 ώρες όλο αυτό... τον άντρα μου τον πιάνει πολυλογία, δεν ξέρω τι συμβαίνει. Καταλαβαίνεται όταν είδα το παιδάκι... τα ξεχνάς όλα. Αυτό που ανυπομονώ τώρα, είναι να δω και την μικρή μου" είπε μεταξύ άλλων η Πετρουτσέλι, ενώ σήμερα είχαμε και τα δάκρυα της Ελένης Μενεγάκη, που ανακοίνωσε ότι φεύγει από τον Alpha. Δείτε εδώ το βίντεο που μας συγκίνησε.

Ορίστε και τα όσα είπε η Φλορίντα Πετρουτσέλι