Απίστευτο σκηνικό στον ALPHA - Δείτε ποιος κάθισε στην καρέκλα της Ελένης

Ακόμα δεν πρόλαβε να το ανακοινώσει και...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Απίστευτο σκηνικό στον ALPHA - Δείτε ποιος κάθισε στην καρέκλα της Ελένης

Καλά καλά δε πρόλαβε να ανακοινώσει την αποχώρησή της από τον ALPHA η Ελένη Μενεγάκη και ήδη έβαλε έναν από τους συνεργάτες της να καθίσει στην καρέκλα της στο πλατό. Το σκηνικό που σημειώθηκε ήταν πραγματικά απίστευτο ωστόσο η παρουσιάστρια το αντιμετώπισε με χιούμορ.

Σήμερα το μεσημέρι, η Ελένη Μενεγάλη αποκάλυψε στους τηλεθεατές της, την απόφασή της να αποχωρήσει από τον ALPHA αλλά και από την τηλεόραση γενικότερα. Η παρουσιάστρια, με δάκρυα στα μάτια μίλησε για την εμπειρία της στο κανάλι και για την άριστη σχέση που είχε με το κοινό της, με σκοπό να το αποχαιρετήσει.

Πριν συνεχίσετε ωστόσο πρέπει οπωσδήποτε να ακούσετε και τα λόγια με τα οποία ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το κανάλι. Δείτε εδώ όσα είπε.

Αυτό είναι το πρόσωπο που κάθισε στην καρέκλα της Ελένης Μενεγάκη

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση που έφερε τα πάνω κάτω στην ελληνική τηλεόραση, η Ελένη Μενεγάκη υποδέχθηκε στο πλατό της την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, και μάλιστα, της προσέφερε τη θέση της. Η συνεργάτιδά της στην αρχή αρνήθηκε, ωστόσο η Ελένη Μενεγάκη επέμεινε, λέγοντάς της πως στην ζωή πρέπει να παίρνουμε αυτό που θέλουμε.

«Αν θέλεις καρέκλα, θα πάρεις την καρέκλα» είπε η γνωστή παρουσιάστρια και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς την κουζίνα για να κάνει το κομμάτι της μαγειρικής.

Η συγκινητική ανάρτηση που έκανε η Ελένη Μενεγάκη μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της

Εμφανώς συγκινημένη, η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για τα όμορφα χρόνια που πέρασε στην οικογένεια του ALPHA και ξεκαθάρισε πως είχε προγραμματίσει εδώ και πολύ καιρό να ανακοινώσει την αποχώρησή της, την ημέρα της ονομαστικής της εορτής.

Λίγη ώρα αργότερα, η Ελένη Μενεγάκη, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με το οποίο έστειλε ένα μήνυμα στους τηλεθεατές της.

«Πάντα θα είμαστε μαζί», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε.

Ελένη Μενεγάκη αποχώρηση

Να