Ελένη: Ο Γέροντας Ευδόκιμος της είπε «χρόνια πολλά» και έστειλε χαιρετίσματα στον Μάκη!

«Τρελάθηκε» η παρουσιάστρια!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη: Ο Γέροντας Ευδόκιμος της είπε «χρόνια πολλά» και έστειλε χαιρετίσματα στον Μάκη!

Η Ελένη Μενεγάκη είχε σήμερα τη γιορτή της και έτσι συνδέθηκε με την Άνδρο και τον Γέροντα Ευδόκιμο, ο οποίος θέλησε να της πει τα «χρόνια πολλά». Βέβαια δεν παρέλειψε να στείλει και τα χαιρετίσματά του στον Μάκη Παντζόπουλο και στη μητέρα της.

Η σημερινή μέρα ήταν πολύ ξεχωριστή για την Ελένη Μενεγάκη, καθώς όχι μόνο είχε την γιορτή της, αλλά ανακοίνωσε και στον αέρα του ALPHA πως αποχωρεί από το κανάλι και από την τηλεόραση.

Πολλοί συνεργάτες και φίλοι της παρουσιάστριας, της έστειλαν τα μηνύματά τους και τις ευχές τους για την ονομαστική της εορτή, ενώ δεν πρέπει να χάσετε και τη συγκινητική ανάρτηση που έκανε η Ελένη Μενεγάκη μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της. Δείτε εδώ τα υπέροχα λόγια της.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Γέροντας Ευδόκιμος, ο οποίος σε σύνδεση που έγινε με την Άνδρο, θέλησε να ευχηθεί στην Ελένη Μενεγάκη.

Αυτή ήταν η ευχή που δέχθηκε η Ελένη Μενεγάκη από τον Γέροντα Ευδόκιμο

Ο πάτερ Ευδόκιμος της είπε: «Χρόνια πολλά Ελένη. Εύχομαι να διατηρηθείς έτσι για πολλά χρόνια όπως είμαι και εγώ και θαυμάζει τα νιάτα μου… Ελένη μου σου εύχομαι τα καλύτερα. Τα φιλιά μου στην οικογένεια, ιδιαίτερα στον Μάκη και στη μητέρα σου…»!

Ελένη Μενεγάκη Μάκης Παντζόπουλος

Μάλιστα, πριν κλείσει τη σύνδεση, ο Γέροντας Ευδόκιμος είπε στην παρουσιάστρια πως την περιμένει στην Άνδρο.

Πριν δεχθεί τις ευχές από τον Γέροντα Ευδόκιμο, η Ελένη Μενεγάκη παραχώρησε τη θέση της σε μία συνεργάτιδά της

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση που έφερε τα πάνω κάτω στην ελληνική τηλεόραση, η Ελένη Μενεγάκη υποδέχθηκε στο πλατό της την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, και μάλιστα, της προσέφερε τη θέση της. Η συνεργάτιδά της στην αρχή αρνήθηκε, ωστόσο η Ελένη Μενεγάκη επέμεινε, λέγοντάς της πως στην ζωή πρέπει να παίρνουμε αυτό που θέλουμε.

«Αν θέλεις καρέκλα, θα πάρεις την καρέκλα» είπε η γνωστή παρουσιάστρια και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς την κουζίνα για να κάνει το κομμάτι της μαγειρικής.