Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Καλό Μεσημεράκι: "Τρελάθηκε" ο Νίκος Μουτσινάς - Άρχισε να φωνάζει στον αέρα για το Open

Τι συνέβη;

Καλό Μεσημεράκι:
News 21.05.2020 17:23
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ενώ βρισκόταν στον αέρα της εκπομπής του, «Καλό Μεσημέρακι», ο Νίκος Μουτσινάς άκουσε κάτι για το show που παρουσίαζε στο Open, το οποίο τον έκανε πραγματικά να "τρελαθεί" και για το λόγο αυτό, ξεκίνησε να φωνάζει εκφράζοντας το παράπονό του.

Κατά την προηγούμενη σεζόν, ο γνωστός παρουσιαστής βρισκόταν στο Open, όπου παρουσίαζε της εκπομπή με τίτλο «Για την παρέα». Το συγκεκριμένο show είχε πολύ μεγάλη επιτυχία και έτσι φέτος συνεχίστηκε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Ωστόσο κάτι που άλλαξε φέτος ήταν το όνομα της εκπομπής μιας και από «Για την παρέα» μετονομάστηκε σε «Καλό Μεσημέρακι». Ο Νίκος Μουτσινάς στην αρχή της σεζόν είχε δείξει πως είχε δεχθεί με μεγάλο ενθουσιασμό το νέο αυτό όνομά, ωστόσο μία έκρηξη που είχε σήμερα το μεσημέρι απέδειξε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Πριν συνεχίσετε ωστόσο πρέπει οπωσδήποτε να δείτε το σχόλιο που έκανε ο Νίκος Μουτσινάς για την Ελένη Μενεγάκη και την αποχώρησή της από τον ALPHA. Διαβάστε εδώ όλα όσα είπε.

Γι΄αυτό το λόγο "τρελάθηκε" και άρχισε να φωνάζει στον αέρα ο Νίκος Μουτσινάς

Ένα τραγούδι το οποίο ανέφερε μέσα τη φράση «για την παρέα» αποτέλεσε αφορμή για να ξεσπάσει ο Νίκος Μουτσινάς και να ξεκινήσει να φωνάζει στον αέρα της εκπομπής του, αναζητώντας τον λόγο για τον οποίο δεν λέγεται και φέτος έτσι η εκπομπή του.

Μάλιστα, ο Νίκος Μουτσινάς, δεν αναφέρθηκε ξεκάθαρα στο Open, μιας και το αποκάλεσε απλά «το άλλο κανάλι». Ο εκνευρισμός του ήταν εμφανής, με τον ίδιο να σχολιάζει πως μπορεί να το θυμήθηκε λίγο αργά, ωστόσο ακόμα έχει νεύρα με το συγκεκριμένο θέμα.

«Αυτό που δεν λέμε την εκπομπή Για την παρέα, τώρα εκνευρίστηκα ξαφνικά ένα χρόνο μετά. Μα τι το πήραν εκεί στο άλλο το κανάλι, τον φάγανε τον τίτλο, τον κράτησαν. Να τον κάνουν τι; Λένε το κυλικείο Για την παρέα; Τι τον πήρατε, τον φάγατε τον τίτλο; Μα τώρα κάπως συγχύστηκα. Κράτα το να το κάνεις και κάτι. Τώρα τρελάθηκα» ήταν τα λόγια του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ευχάριστα νέα για το Νίκο Μουτσινά - Μόλις ανακοινώθηκε

Η απίστευτη ατάκα του Νίκου Μουτσινά για την Μενεγάκη: « Προκαλώ τον ΣΚΑΪ να βγει...»

Share