Αβάστακτο πένθος για τη Μαριάννα Πυργιώτη

Η σπαρακτική ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αβάστακτο πένθος για τη Μαριάννα Πυργιώτη

Αβάστακτο πένθος βιώνει η γνωστή δημοσιογράφος, Μαριάννα Πυργιώτη, η οποία έχασε ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο από την οικογένειά της, γεγονός που τη βύθισε στη θλίψη. Η ίδια μοιράστηκε τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ανιψιά της Μαριάννας Πυργιώτη, η οποία είχε την ίδια ηλικία με τον γιο της, έφυγε από τη ζωή, και για το λόγο αυτό η γνωστή δημοσιογράφος θέλησε να στείλει ένα πολύ ξεχωριστό μήνυμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Εκφράζοντας τον πόνο της, η Μαριάννα Πυργιώτη τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό να δίνουμε σημασία στην κάθε στιγμή και να μην αφήνουμε τις μέρες μας να περνάνε χωρίς χαρά.

Στη θλίψη έχει βυθιστεί και η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας μιας και πέθανε ο ξάδερφος της βασίλισσας Σοφίας. Δείτε εδώ τις πρώτες πληροφορίες για τον χαμό του.

Αυτή είναι η σπαρακτική ανάρτηση που έκανε η Μαριάννα Πυργιώτη, που βιώνει αβάστακτο πένθος

«Σήμερα θα πάω στην κηδεία της ανιψιάς μου. Με τη ξαδέλφη μου γεννήσαμε σχεδόν μαζί. Αυτή κορίτσι εγώ αγόρι… Δεν έχω τι άλλο να σας πω εκτός από αυτό: Ζήστε την κάθε στιγμή παιδιά, την κάθε στιγμή με χαρά», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Στο πένθος έχει βυθιστεί και ο Bruce Dickinson ο οποίος έχασε τη σύζυγό του

Πένθος για τον Bruce Dickinson, καθώς πέθανε η πρώην σύζυγος του. Ο τραγουδιστής των θρυλικών Iron Maiden βρήκε σήμερα το πρωί νεκρή την πρώην σύζυγό του Πάντι Μπάουντεν στο σπίτι τους στο Τσίζγουικ.

Ο Μπρους Ντίκινσον, των θρυλικών Iron Maiden βρήκε σήμερα το πρωί νεκρή την πρώην σύζυγό του Πάντι Μπάουντεν στο σπίτι τους στο Τσίζγουικ, στο δυτικό Λονδίνο. Ήταν λίγο πριν τις 10 το πρωί όταν έφτασε το ασθενοφόρο, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά.

Το ζευγάρι που είχε παντρευτεί ύστερα από δύο χρόνια γνωριμίας το 1990, χώρισε, ύστερα από 29 χρόνια γάμου, τον περασμένο Νοέμβριο. Είχαν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, τον 29χρνο σήμερα Όστιν, την 28χρονη Κία και την 27χρονη Γκρίφιν. Το πολύκροτο διαζύγιό τους κόστισε 90 εκατομμύρια βρετανικές λίρες.

«Είναι μια πραγματική τραγωδία που φαίνεται να οφείλεται σε ένα τραγικό ατύχημα» δήλωσε ο τραγουδιστής ο οποίος πλέον ζει στο Παρίσι με την κατά 15χρόνια νεώτερη του γυμνάστρια Λεάνα Ντόλτσι. «Τα παιδιά μας Όστιν, Γκρίφιν και Κία είναι συντετριμμένα. Από σεβασμό στην Πάντι δεν θέλω να κάνω κάποιο άλλο σχόλιο γι' αυτή την ανείπωτη και οδυνηρά δύσκολη στιγμή για την οικογένειά μας».