Ο Άγγελος Μπράτης αποκαλύπτει όλα όσα θέλεις να ξέρεις για το νέο κύκλο του GNTM

Ανυπομονούμε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ο Άγγελος Μπράτης αποκαλύπτει όλα όσα θέλεις να ξέρεις για το νέο κύκλο του GNTM

Ο Άγγελος Μπράτης μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή, «Στην φωλιά των ΚουΚου», και αποκάλυψε όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τον νέο κύκλο του GNTM, στο οποίο θα δούμε αγόρια και κορίτσια να διαγωνίζονται για την κατάκτηση του τίτλου!

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που έγινε γνωστό πως του χρόνου στο ριάλιτι μοντέλων του STAR θα δούμε και άντρες και γυναίκες, έχουμε πάθει πλάκα και ανυπομονούμε να μάθουμε όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες.

Μιας και λέμε ωστόσο για το GNTM, πρέπει να ρίξεις μια ματιά και στην αλλαγή της Ξανθής Τζερεφού. Δες την εδώ και θα πάθεις πλάκα!

Ο Άγγελος Μπράτης, εμφανίστηκε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του STAR και δε δίστασε να "προδώσει" μερικά στοιχεία για το τι μας περιμένει στη νέα σεζόν του GNTM.

Αυτά αποκάλυψε ο Άγγελος Μπράτης για το GNTM

«Ένας λόγος παραπάνω να αφήσω μούσια στο GNTM φέτος. Εγώ πιστεύω ότι τα αγόρια θα δώσουν μια εντελώς διαφορετική νότα. Καταρχάς πιστεύω ότι έχουμε πολύ πιο ωραία αγόρια από ότι κορίτσια. Νομίζω ότι ο ανταγωνισμός θα ξεκινήσει από εκεί. Μια βόλτα κάνεις σε ένα γυμναστήριο και δεν υπάρχουν τα κορμιά. Η αντρική αγορά στη μόδα έχει ανεβεί πάρα πολύ, γιατί στη γυναικεία μόδα υπάρχουν πολλές επιλογές… Μου στέλνουν μηνύματα στο Instagram ότι θα έρθουν στο GNTM…», ήταν τα λόγια του.

Τι είδαμε στο τρέιλερ του νέου κύκλου του GNTM

Μπορεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το GNTM να παίρνουν χωριστούς δρόμους, μιας και το μοντέλο δεν σκοπεύει να συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μοντέλων τη νέα χρονιά, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως η κριτική επιτροπή θα είναι το μόνο νέο "μέτρο" της παραγωγής.

"Ο 3ος κύκλος του #GNTMgr επιστρέφει στο #StarChannelTv για να αλλάξει τα δεδομένα: Boys & Girls! Τα αγόρια έρχονται αποφασισμένα να διεκδικήσουν μια θέση στο ελληνικό στερέωμα του modelling.

Tα κορίτσια θέλουν να αποδείξουν ότι παραμένουν οι βασίλισσες της μόδας. Ποιοι θα έχουν τελικά τα προσόντα και την προσωπικότητα για να κυριαρχήσουν στα πιο δύσκολα fashion concepts;"