Άγγελος Λάτσιος: Θα "λιώσετε" με την ευχή που έστειλε στην Ελένη Μενεγάκη για τη γιορτή της

Το πιο υπέροχο στιγμιότυπο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγγελος Λάτσιος: Θα

Ο Άγγελος Λάτσιος, αποφάσισε να στείλει μία πολύ ξεχωριστή ευχή στη μαμά του, Ελένη Μενεγάκη, η οποία έχει σήμερα τη γιορτή της, και είναι σίγουρο πως μόλις δείτε τη δημοσίευσή που έκανε στο Instagram, θα "λιώσετε"!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έζησε έντονες στιγμές, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, μιας και ανακοίνωσε μέσα από την εκπομπή της, πως αυτή θα είναι η τελευταία της σεζόν στον ALPHA αλλά και στην ελληνική τηλεόραση γενικότερα.

Η απόφαση της Ελένης Μενεγάκη, έσκασε σαν "βόμβα", μετά από πολλά σενάρια που είχαν ακουστεί σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον. Η ίδια ωστόσο έδειξε να είναι πολύ σίγουρη μέσα από τα λόγια της. Δείτε εδώ τον τρόπο με τον οποίο το ανακοίνωσε στους τηλεθεατές της.

Αυτή είναι η ευχή που έστειλε ο Άγγελος Λάτσιος στην Ελένη Μενεγάκη για τη γιορτή της

Η παρουσιάστρια είχε σήμερα δίπλα της όλους τους φίλους της καθώς και την οικογένειά της, η οποία την στήριξη σε αυτή τη συναισθηματικά φορτισμένη μέρα.

Ο μεγάλος γιος της, Άγγελος Λάτσιος, θέλησε να της ευχηθεί με τον πιο γλυκό τρόπο για την ονομαστική της εορτή, και έτσι ανέβασε μία κοινή φωτογραφία τους στο Instagram, την οποία συνόδευσε με τη φράση: «Χρόνια Πολλά mami!».

Άγγελος Λάτσιος ευχή στην Ελένη Μενεγάκη

Υπέροχο ήταν και το μήνυμα που έστειλε η Ελένη Μενεγάκη στην Ελιάνα Χρυσικοπούλου

«Να σε χαιρόμαστε κοριτσάκι μου, να είσαι πάντα έτσι ξεχωριστό κορίτσι όπως ήσουν πάντα, πολυτάλαντο, αξιόλογο, εκπληκτικό, να κάνεις σωστά βήματα γιατί είσαι μικρή και έχεις πολύ διαδρομή, σωστά βήματα, σωστές επιλογές και πραγματικά να βρεις ανθρώπους που να εκμεταλλευτούν το ταλέντο σου και τις γνώσεις σου». είπε η Ελένη Μενεγάκη

Η απάντηση της Ελιάνας Χρυσικοπούλου

«Αυτά που θέλω να σου πω και δεν θα στα έλεγα δημόσια αλλά θα στα πω μιας και μου απευθύνεις τον λόγο και λέμε ένα τσικ πιο προσωπικό για εμάς. Είναι ότι μου έχεις αλλάξει τη ζωή σε όλα τα επίπεδα, ότι είσαι ό,τι καλύτερο μπορεί να μου συμβεί επαγγελματικά και προσωπικά. Τα μαθήματα που έχω πάρει από εσένα είναι πάρα πολλά και δεν αφορούν μόνο την τηλεόραση και σε ευχαριστώ για όλη σου την αγάπη και την υποστήριξη», κατέληξε.