Νατάσα Θεοδωρίδου: Έτσι αντέδρασε με το «αντίο» της Ελένης Μενεγάκη

«Ο καθένας έχει στο μυαλό του...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νατάσα Θεοδωρίδου: Έτσι αντέδρασε με το «αντίο» της Ελένης Μενεγάκη

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και μίλησε για την απόφαση της κουμπάρας της, Ελένης Μενεγάκη να πει «αντίο» στον ALPHA και την ελληνική τηλεόραση, με την αντίδρασή της, να είναι απλά μοναδική.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε σήμερα στο «Καλό Μεσημεράκι» και αναφέρθηκε, τόσο στην κατάσταση που επικρατεί τον τελευταίο καιρό με το προσωρινό «φρένο» που έχει μπει στις πολιτισμικές εκδηλώσεις, όσο και στην απόφαση της αγαπημένης της φίλης, Ελένης Μενεγάκη να κλείσει το κεφάλαιο τηλεόραση.

Αύριο βράδυ πρόκειται να δούμε την Νατάσα Θεοδωρίδου στο Mega, σε μία μοναδική εμφάνιση. Δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού.

Αυτή ήταν η αντίδραση της Νατάσας Θεοδωρίδου στο «αντίο» της Ελένης Μενεγάκη

«Οι ηθοποιοί και οι τραγουδιστές είμαστε λίγο στον αέρα διότι αυτά που έως τώρα έχουμε ακούσει δεν είναι τα ιδανικά για να βγούμε και να κάνουμε καλοκαιρινή περιοδεία. Από θέατρο σε θέατρο, από μαγαζί σε μαγαζί, από κλαμπ σε κλαμπ.

Εγώ, όμως, επειδή είμαι άνθρωπος που το πρόβλημα το παίρνω, το έχω παρέα και το πηγαίνουμε μαζί, πιστεύω ότι με καλή λειτουργία και προστασία για όλους μας θα γίνουν κάποια πράγματα γιατί το έχουμε ανάγκη και εμείς και οι άνθρωποι που μας αγαπούν».

Μιλώντας για την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη, η γνωστή τραγουδίστρια είπε: «Αυτά είναι επιλογές! Είναι επιλογές! Ο καθένας έχει στο μυαλό του ένα πλάνο».

Τέλος, ανακοίνωσε πως κατά πάσα πιθανότητα του χρόνου, θα τη δούμε να εμφανίζεται στο πλευρό του Γιάννη Πάριου.

Υπέροχο ήταν και το μήνυμα που έστειλε η αρχισυντάκτρια της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη Γελαλή, στην παρουσιάστρια

«Αυτή τη γιορτή μας θα τη θυμάμαι για πάντα...όπως και τα γέλια μας τις χαρές μας τις συγκινήσεις τις δυσκολίες τις ανατροπές τα αναπάντεχα τα ξαφνικά ...θα θυμάμαι για πάντα πόσο με άλλαξες κ πόσα έμαθα από σένα!!@elenimenegaki χρόνια μας πολλά. Σε ευχαριστώ!!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ελένη Γελαλή.

Από την πλευρά της η Ελένη Μενεγάκη απάντησε στην εν λόγω ανάρτηση: «Σ αγαπάω όπως ξέρεις ότι αγαπώ .. ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ! Σ ευχαριστώ που έμεινες δίπλα μου τα τελευταία 25 χρόνια ! Μαζί μεγαλώσαμε στην τηλεόραση ... μάθαμε ... κλάψαμε ... γελάσαμε .. Σ ευχαριστώ Ελένη μου , στήριγμα μου , καρδιά μου».

Ελένη Γελαλή Ελένη Μενεγάκη