Λάουρα Νάργες: Έγινε μελαχρινή και μας άφησε "ξερούς" - Έτσι δεν την έχετε ξαναδεί

Τέλος το ξανθό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Λάουρα Νάργες: Έγινε μελαχρινή και μας άφησε

Η Λάουρα Νάργες πήρε μία πολύ δύσκολη απόφαση και έβαλε τέλος στα ξανθά της μαλλιά. Έγινε μελαχρινή και η αλήθεια είναι πως η νέα της αυτή εμφάνιση και η τεράστια αλλαγή, μας άφησαν "ξερούς" μιας και έτσι δεν την έχουμε ξαναδεί ποτέ.

Κάθε φορά που σκεφτόμαστε τη Λάουρα Νάργες, μας έρχεται στο μυαλό ξανθιά, δηλαδή έτσι όπως τη γνωρίσαμε όταν πρωτοεμφανίστηκε στην ελληνική τηλεόραση.

Λίγες μέρες μετά το τέλος της καραντίνας ωστόσο, η αγαπημένη παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει μία τεράστια αλλαγή στο look της μετά από 13 ολόκληρα χρόνια και έγινε από ξανθιά... μελαχρινή!

Η ίδια ανέβασε μία φωτογραφία με το νέο look στα μαλλιά της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και όπως μπορείτε να φανταστείτε, τα likes έπεσαν "βροχή"!

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες, η Λάουρα Νάργες, ανέβασε στο Instagram ένα αδημοσίευτο βίντεο από το Survivor. Δείτε το εδώ και θα "μείνετε" με τα στιγμιότυπα!

Έτσι είναι η Λάουρα Νάργες μελαχρινή

«Bye bye blonde! Hello there brunette look. Κι ´όμως, αυτή η αλλαγή ήρθε την στιγμή που έπρεπε και σηματοδοτεί μία νέα για εμένα αρχή... 13 χρόνια ξανθιά και επίσημα πια μία χαρούμενη μελαχρινή! Τί θα έκανα χωρίς εσένα Πικάσο των μαλλιών μου @yiotiscris , μα πόσο με καταλαβαίνεις. Μία μέρα θα σας πω - διότι θέλω να το μοιραστώ μαζί σας - πως κατέληξα στην απόφαση αυτή», έγραψε η Λάουρα Νάργες κάτω από τη δημοσίευση με το νέο της hair look.

Λάουρα Νάργες μαλλιά

Το σχόλιο που έκανε η Λάουρα Νάργες για τη Χριστίνα Μπόμπα

Η Λάουρα Νάργες μίλησε στην εκπομπή Happy Day με σύνδεση μέσω skype και δέχτηκε ερώτηση για τα όσα έγιναν στο The Voice. Η ίδια ήταν να βρεθεί στο green room, της εκπομπής και να μας μεταδίδει από εκεί τα όσα γινόντουσαν στο show. Ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν, ενώ η ίδια είχε αρχίσει να κάνει και προετοιμασίες για το show.

Η ίδια λοιπόν αναφέρθηκε στην Χριστίνα Μπόμπα και στην αντικατάσταση της από αυτήν. Ακόμα είπε ότι είχε κάνει δοκιμαστικό και για το My Style Rocks, ωστόσο δεν κατέληξε κάπου.

Να τι είπε λοιπόν η Λάουρα Νάργες για την Χριστίνα Μπόμπα και το The Voice - "Ήταν πολύ σκληρό"

Η ίδια λοιπόν μίλησε στην εκπομπή λέγοντας ότι ήταν σκληρό να πάρει την θέση της η Μπόμπα από την μια στιγμή στην άλλη. Ακόμα είπε ότι είχε ήδη αρχίσει να δοκιμάζει ρούχα, για το μουσικό show και πως ένα τηλεφώνημα που έγινε την ώρα που ήταν στο κρεβάτι της τα άλλαξε όλα.

"Επειδή το έζησα στο πετσί μου, ήταν πάρα πολύ σκληρό αυτό που συνέβη. Ελπίζω να είμαι η τελευταία στην οποία συνέβη κάτι τέτοιο. Συμβαίνουν πολλά και περίεργα πράγματα στην τηλεόραση, προφανώς" είπε η Λάουρα Νάργες.

"Είχα δοκιμάσει ρούχα για τα πρώτα επεισόδια, είχα κάνει όλες τις προετοιμασίες για το γύρισμα, είχα ξαπλώσει στο κρεβάτι μου και εκεί ήρθε το τηλεφώνημα αυτό. Συζητήσαμε διάφορα πράγματα σε αυτό το τηλεφώνημα και καταλήξαμε ότι δεν θα μπω στη διαδικασία να το κάνω καν [...] Υπήρχε μία συζήτηση στο να πάω αρκετά βήματα πίσω κι εγώ δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να το κάνω" είπε ακόμα μιλώντας στην ίδια εκπομπή.

Λάουρα Νάργες για Χριστίνα Μπόμπα