Αγγελική Ηλιάδη: Έκανε αποκάλυψη για τη σχέση της με τον Σάββα Γκέντσογλου - «Το ενδεχόμενο επανασύνδεσης...»

Τι συμβαίνει τελικά;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αγγελική Ηλιάδη: Έκανε αποκάλυψη για τη σχέση της με τον Σάββα Γκέντσογλου - «Το ενδεχόμενο επανασύνδεσης...»

Η Αγγελική Ηλιάδη έκανε σήμερα το πρωί δηλώσεις στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου», και αποκάλυψε μερικά δεδομένα για τη σχέση της με τον πρώην της, Σάββα Γκέντσογλου, με την ίδια να ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Η γνωστή τραγουδίστρια είχε κάνει γνωστό πριν από λίγο καιρό πως αποφάσισε να περάσει την καραντίνα στο σπίτι, μαζί με τον Σάββα Γκέντσογλου, για να είναι και οι δυο κοντά στον γιο τους.

Πολλά ακούστηκαν σχετικά με το τι συμβαίνει ανάμεσά τους, με την Αγγελική Ηλιάδη να βάζει ένα τέλος στις φήμες σήμερα το πρωί. Συγκεκριμένα, είπε πως πάντα θα έχει αισθήματα για εκείνον, ωστόσο δεν σκοπεύουν να τα ξαναβρούν και να γίνουν ζευγάρι. Δείτε εδώ την αποκάλυψη που είχε γίνει για την προσωρινή συγκατοίκησή τους.

Αυτή ήταν η αποκάλυψη που έκανε η Αγγελική Ηλιάδη για τη σχέση της με τον Σάββα Γκέντσογλου

«Ήταν πολύ ωραία που πέρασα την καραντίνα με τον πρώην μου, γιατί αν ήμουν μόνη μου θα ήταν δύσκολο και ψυχολογικά και με τα παιδιά… Ο Σάββας είχε έρθει με άδεια, μετά προέκυψε η καραντίνα και μείναμε μαζί. Είναι διαφορετική η σχέση μου τώρα με τον Σάββα, από ό,τι ήταν όταν ήμασταν μαζί. Αγαπιόμαστε γιατί είναι ο πατέρας του παιδιού μου και πάντα θα είμαστε οικογένεια. Δεν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Κι εγώ και ο Σάββας έχουμε προχωρήσει στη ζωή μας…», είπε η Αγγελική Ηλιάδη.

Η Αγγελική Ηλιάδη εμφανίστηκε σήμερα χωρίς καθόλου τρέσες

Άλλος άνθρωπος έχει γίνει η Αγγελική Ηλιάδη, με την τραγουδίστρια να αποχαιρετά το ξανθό μαλλί, αλλά και τις τρέσες. Δείτε παρακάτω τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες. Τα "πέταξε" όλα και τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε.

Είχαμε συνηθίσει την Αγγελική Ηλιάδη με ξανθό μακρύ μαλλί. Έτσι καταλαβαίνεται τι πάθαμε ότι είδαμε στην προσωπική της σελίδα στο Instagram την τεράστια αλλαγή που έχει κάνει στην εμφάνισή της. Η ίδια φαίνεται πως αποφάσισε να αποκτήσει ένα νέο look, μέσα στην καραντίνα και στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης έχει ανεβάσει ήδη και τις πρώτες φωτογραφίες.

Αγγελική Ηλιάδη τρέσες