Η Αγγελική Ηλιάδη συγκατοικεί ξανά με τον Σάββα Γκέντσογλου - Τι συμβαίνει;

Τι αποκάλυψε η τραγουδίστρια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Αγγελική Ηλιάδη συγκατοικεί ξανά με τον Σάββα Γκέντσογλου - Τι συμβαίνει;

Με τον πρώην της Σάββα Γκέντσογλου μένει η Αγγελική Ηλιάδη, με την τραγουδίστρια να μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Τι συμβαίνει και ποιο αυτό που αποκάλυψε η ίδια μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή;

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στην εκπομπή Happy Day και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πως περνά την καραντίνα της και τι κάνει αυτό το διάστημα. Σε κάποιοι σημείο λοιπόν δέχτηκε ερώτηση για τον γιο της και αν του λείπει ο μπαμπάς του (σ.σ. ο Γκεντσογλου), τώρα με την απαγόρευση. Και εκεί "έσκασε" η αποκάλυψη που μας άφησε άφωνους.

Η ίδια αποκάλυψε λοιπόν ότι τον βρήκε η καραντίνα εδώ και έτσι μένουν και πάλι όλοι μαζί. Ωστόσο η ίδια είπε ότι δεν είναι ζευγάρι, ωστόσο σημείωσε ότι φυσικά είναι οικογένεια.

“Όχι, γιατί σε αυτό ήμασταν τυχεροί. Ερχόμενος από την άδειά στη Σαουδική Αραβία, τον βρήκε η καραντίνα εδώ, οπότε είμαστε όλοι μαζί. Ούτως ή άλλως είμαστε οικογένεια”, είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

“Δεν είμαστε ξανά μαζί. Αναγκαστικά τον βρήκε η καραντίνα εδώ, μείναμε μαζί και ήταν και πολύ καλύτερα γιατί είχαν παρέα τα παιδιά και ήταν πολύ πιο εύκολο [...] Από τη στιγμή που υπάρχουν παιδιά, όλα τα κάνεις στην άκρη και προτεραιότητα έχουν τα παιδιά” πρόσθεσε ακόμα. Δείτε ωστόσο και την ανάρτηση που έκανε για τον γιο της. Μας έλιωσε!

Αγγελική Ηλιάδη - Σάββας Γκέντσογλου

Τι είχε αποκαλύψει μετά τον χωρισμό τους η Αγγελική Ηλιάδη για τον Σάββα Γκέντσογλου;

Η ίδια ήταν καλεσμένη στην Τατιάνα Στεφανίδου πριν από αρκετό καιρό και είχε μιλήσει για άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής!

«Ήταν ένας άντρας που τον ερωτεύτηκα με ερωτεύτηκε και κάναμε μία σχέση. Νιώθω πολύ τυχερή γιατί με τον Σάββα ένιωσα τον απόλυτο έρωτα. Είναι η μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μου. Κάναμε μαζί ένα υπέροχο παιδί, τον Βασίλη και αυτό σβήνει τα πάντα. Και τη λύπη τη νιώθω στον απόλυτο βαθμό και μου αρέσει να τη βιώνω μέχρι τέλους. Όταν κάποιος χωρίζει νιώθει εγκατάλειψη και πως κατέρρευσε το όμορφο πράγμα που είχε φτιάξει. Ήθελα πολύ να χαρίσω στον γιο μου έναν πατέρα. Πάλεψα να κρατήσω την οικογένειά μας αλλά δε τα κατάφερα».

Η ίδια μίλησε και για τον γιο της, αλλά και για το μερίδιο ευθύνης που αισθάνθηκε πως είχε, «Ένιωθα πως απογοήτευσα τον μεγάλο μου γιο, τον Μπάμπη και ο Σάββας ήταν το πρότυπό του. Ασχολείται και ο γιος μου με το ποδόσφαιρο και εκείνος τον ενθάρρυνε. Χωρίσαμε λόγω της απόστασης και της δουλειάς. Με ενοχλούσε η απόσταση. Τον χρειαζόμουν δίπλα μου και δεν ήταν επειδή ήταν μακριά λόγω της φύσης της δουλειάς του. H έξυπνη γυναίκα ας ψάχνει μία στο τόσο το κινητό του συντρόφου της».