Αγγελική Ηλιάδη: Λιώσαμε με την ανάρτηση της! Οι τρυφερές ευχές για τον γιο της στο Instagram!

Έχει την ονομαστική του εορτή!

Αγγελική Ηλιάδη: Λιώσαμε με την ανάρτηση της! Οι τρυφερές ευχές για τον γιο της στο Instagram!

Η Αγγελική Ηλιάδη είναι μια τρυφερή μανούλα και αυτή την φορά λιώσαμε με την ανάρτηση της. Ο γιος της γιορτάζει και εκείνη θέλησε να του ευχηθεί μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Τι έγραψε λοιπόν στην ανάρτηση της;

Η τραγουδίστρια συχνά μέσα από τα media της μας ενημερώνει συχνά για την καθημερινότητα της και πολλές φορές μοιράζεται και τι κάνει με τα παιδιά της.

Σήμερα, είναι μια σημαντική ημέρα για εκείνη αφού ο μεγαλύτερος γιος της,έχει την ονομαστική του εορτή και εκείνη θέλησε να του ευχηθεί μέσω Instagram.Εντωμεταξύ δείτε εδώ και τον μικρό της γιο

“Άντρα μου χρονια σου πολλά!!! @babis_laza να σε χαιρόμαστε να είσαι πάντα γέρος ευλογημένος και ευτυχισμένος!σε λατρεύω”, έγραψε και δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία τους.

Αγγελική Ηλιάδη: Το πρόβλημα υγείας του γιου της και το δημόσια μήνυμα! «Όλο το βράδυ...»!

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο γιος της αποκάλυψε η Αγγελική Ηλιάδη μετά τις δηλώσεις τις στο Open και την απάντηση στην πρώην πεθερά της.

H τραγουδίστρια δεν αφήνει να την επηρεάσουν τα όσα λέγονται και γράφονται για τον χωρισμό της από τον Σάββα Γκέντσογλου και θέλει να επικεντρωθεί στον γιο της. Διαβάστε παρακάτω...

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Αγγελική Ηλιάδη δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της από το σπίτι λέγοντας πως έχει μια ίωση που τον ταλαιπωρεί. Ο μικρός έχει γαστρεντερίτιδα και υψηλό πυρετό.

Μάλιστα, έστειλε ένα μήνυμα σε όλες τις μαμάδες, να προσέχουν τα παιδάκια τους!

undefined

Αγγελική Ηλιάδη: Της έκαναν πρόταση για το YFSF και εκείνη...

Η Αγγελική Ηλιάδη έκανε μια αποκάλυψη "βόμβα" που τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό! Της έκαναν πρόταση για το YFSFκαι εκείνη τελικά δεν δέχθηκε!

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή "Ευτυχείτε" η ίδια μίλησε τόσο για την προσωπική, όσο και την επαγγελματική της ζωή!

Χαρακτηριστικά δήλωσε, “Οι σχέσεις μου ήταν πάντα πολύ μεγάλες και ήταν οικογένεια. Τρεις ήταν όλες κι όλες βασικά 22 χρόνια που είμαι στο χώρο. Δεν έχω εκμεταλλευτεί κανέναν αλλά μάλλον με έχουν εκμεταλλευτεί. Όσον αφορά την προσωπική μου ζωή δεν έχω μετανιώσει για τίποτα ενώ όσον αφορά την καλλιτεχνική μου πορεία έχω μετανιώσει για άπειρα πράγματα.

“Την εμπιστοσύνη που έδειξα σε ανθρώπους, οι οποίοι αυτοαποκαλούνταν συνεργάτες μου αλλά δεν ήταν και ήταν οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό. Υπήρξε συνάδελφος που έλεγε συκοφαντίες για μένα και εγώ δεν έκανα τίποτα. Του μίλησα στα ίσια γιατί ήταν κάτι που με ενόχλησε πάρα πολύ και πραγματικά στεναχωριέμαι για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν κάποιοι άνθρωποι”.

“Είχα πρόταση και πέρυσι και φέτος από το YFSF αλλά δεν το τόλμησα. Δεν ξέρω, ίσως ήταν πολλά και δεν ήθελα να αποσυντονιστώ από τον στόχο μου”.

Δείτε επίσης, ποια είναι τα μέλη του φετινού διαγωνισμού!