Αγγελική Ηλιάδη: Μας έδειξε τον πεντάχρονο γιο της!

Είχατε ξαναδεί τον μικρό;

Αγγελική Ηλιάδη: Μας έδειξε τον πεντάχρονο γιο της!

Η Αγγελική Ηλιάδη με μία φωτογραφία που ανέβασε στο instagram μας έδειξε τον πεντάχρονο γιο της!

Ο Βασίλης είχε τα γενέθλιά του, ενώ η τούρτα του ήταν υπερπαραγωγή!

Η Αγγελική Ηλιάδη παρά τις αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις δεν χάνει χρόνο για να περνάει στιγμές με τα παιδιά της, τον Μπάμπη και τον Βασίλη!

Μάλιστα ανέβασε και μία φωτογραφία από τον πεντάχρονο Βασίλη, ο οποίος έσβησε τα κεράκια για τα γενέθλιά του! Πρόσφατα ο γιος της είχε περάσει ένα πρόβλημα υγείας!

«Να τα εκατοστήσεις παιδί μου, να είσαι γερός και ευλογημένος... πάντα χαμογελαστός και ευτυχισμένος στη ζωή σου... με τον Χριστουλή και την Παναγία μας δίπλα σου σε κάθε βήμα σε λατρεύω», ήταν το μήνυμα της τραγουδίστριας στη λεζάντα!

Αγγελική Ηλιάδη: Μας έδειξε τον πεντάχρονο γιο της!

Ναταλία Γερμανού: Στο πλευρό της Αγγελικής Ηλιάδη! Το δημόσιο άδειασμα στον Γκέντσογλου! (Βίντεο)

Τον χωρισμό Ηλιάδη - Γκέντσογλου σχολίασε στην εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού και το πάνελ στο Open tv, με την παρουσιάστρια να είναι στο πλευρό της τραγουδίστρια, ενώ άδειασε τον τραγουδιστή.

Πρόβαλλαν βίντεο με τις δηλώσεις της μητέρας του Σάββα Γκέντσογλου και η Ναταλία Γεμρναού, ενοχλήθηκε με τα λεγόμενα της. Διαβάστε παρακάτω...

Η Ναταλία, είπε πως ο Σάββας Γκέντσογλου ήταν ένας απλός ποδοσφαιριστής με μεσαίο εισόδημα, ενώ από την άλλη η Αγγελική Ηλιάδη είναι μια πολύ επιτυχημένη τραγουδίστρια.

«Είναι πολύ σκληρό να έχει μια σχέση, να έχεις φέρει στον κόσμο και να ακούς από την μητέρα του, έστω του πρώην συντρόφου σου, τόσο σκληρά πράγματα. Δεν το αξίζει η Αγγελική και καμία γυναίκα», είπε η παρουσιάστρια, ενώ συνέχισε: «Πραγματικά δεν βγάζω νόημα γιατί αν το σκεφτείς πιο πολλά λεφτά βγάζει η Αγγελική , πιο διάσημη είναι η Αγγελική, δηλαδή σε τι ακριβώς τον εκμεταλεύτηκε στο να γίνει γνωστή; όχι. Να πεις ότι πέτυχε τον Μέσι να πω ναι».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αγγελική Ηλιάδη: «Θα μιλάω με τον δικηγόρο μου πλέον» - Η απάντηση "φωτιά" στην μητέρα του Γκέντσογλου! (Βίντεο)

Μετά τις δηλώσεις της μητέρας του Σάββα Γκέντζογλου, η απάντηση της Αγγελικής Ηλιάδη δεν άργησε να έρθει. Ωστόσο, έγινε από το φιλικό της περιβάλλον, διότι όπως δηλώνει η ίδια πλέον θα μιλάει μόνο με το δικηγόρο της.

Την είδηση έκανε γνωστή η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της «Happy Day» στον Alpha.

«Η αλήθεια είναι πως μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Η μαμά του Σάββα Γκέντσογλου έχει πει πολλά και διάφορα, τα οποία θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως και προσβλητικά για την Αγγελική Ηλιάδη για αυτό και προσέξαμε πάρα πολύ τι θα αναπαράγουμε. Μείναμε λοιπόν στο ότι θεωρούσε δεδομένο ότι θα χωρίσει ο γιος της με την Αγγελική Ηλιάδη λόγω της διαφοράς ηλικίας, αλλά και στο ότι στηρίζει τη Βίκυ Κάβουρα.

Μιλήσαμε με το περιβάλλον της Αγγελικής Ηλιάδη για να έχουμε μια απάντηση. Η ίδια θέλει να μιλάει πια μέσω του δικηγόρου της, για αυτό δεν θα δείτε πουθενά δική της δήλωση. Ωστόσο πολύ κοντινός της άνθρωπος μας είπε ότι έχει στενοχωρηθεί πολύ και εκείνη και η οικογένειά της και ο πατέρας της που έχει ένα πρόβλημα υγείας. Θέλει να ξεμπερδεύει με όλο αυτό και να προχωρήσει και δεν θέλει συνέχεια να ανακυκλώνει. Σε σχέση με την πεθερά της, είπε ότι πέντε χρόνια που είναι το παιδί δεν πήγε ποτέ στο σπίτι της να το δει. Μόνο όταν το πήγαινε ο Σάββας στο χωριό. Αυτό λέει η πλευρά της Αγγελικής Ηλιάδη».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr: