Σε σχέση ο Άγγελος Μπράτης; - Έκανε αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σε σχέση ο Άγγελος Μπράτης; - Έκανε αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Ο Άγγελος Μπράτης παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου» και δε δίστασε να κάνει μία τρομερή αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει αν τελικά βρίσκεται σε σχέση ακόμα.

Με τη νέα σεζόν του GNTM να βρίσκεται προ των πυλών, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του STAR και αναφέρθηκε, τόσο στο γνωστό ριάλιτι μοντέλων, όσο και στην προσωπική του ζωή.

Μεταξύ άλλων, ο Άγγελος Μπράτης σχολίασε πως δεν βρίσκεται σε σχέση και πως αυτό που επιθυμεί πάντα, είναι να αισθάνεται ελεύθερος.

Να θυμίσουμε επίσης πως ο γνωστός σχεδιαστής έχει ξεκινήσει και φτιάχνει τις δικές του μάσκες προσώπου. Δείτε εδώ τα σχέδια και θα "μείνετε"!

Αυτή την αποκάλυψη έκανε ο Άγγελος Μπράτης για την προσωπική του ζωή

«Την Αγγλία την έβλεπα από το Facetime, αλλά ούτως ή άλλως η Αγγλία έχει σταματήσει τώρα. Αν θέλω να γυρίσω στην Αγγλία, εκεί είναι, δε θα φύγει από τη θέση της. Δεν είμαι ερωτευμένος, αλλά είμαι ελεύθερος, οπότε μπορώ να ερωτευθώ ανά πάσα στιγμή. Δεν έχω πια σχέση, πάει η Αγγλία. Είμαι ελεύθερο πουλί… Ακόμα και όταν έχω σχέση είμαι ελεύθερος, Γι΄αυτό είχα σχέση πάντα από απόσταση, για να έχω την ησυχία μου. Είναι ωραίο να είσαι σε σχέση, αλλά μου αρέσει και η μοναξιά», ήταν τα λόγια του.

Τι είπε ο Άγγελος Μπράτης για το GNTM

«Ένας λόγος παραπάνω να αφήσω μούσια στο GNTM φέτος. Εγώ πιστεύω ότι τα αγόρια θα δώσουν μια εντελώς διαφορετική νότα. Καταρχάς πιστεύω ότι έχουμε πολύ πιο ωραία αγόρια από ότι κορίτσια. Νομίζω ότι ο ανταγωνισμός θα ξεκινήσει από εκεί. Μια βόλτα κάνεις σε ένα γυμναστήριο και δεν υπάρχουν τα κορμιά. Η αντρική αγορά στη μόδα έχει ανεβεί πάρα πολύ, γιατί στη γυναικεία μόδα υπάρχουν πολλές επιλογές… Μου στέλνουν μηνύματα στο Instagram ότι θα έρθουν στο GNTM…», ήταν τα λόγια του.