Μαρέβα Μητσοτάκη: Λιώσαμε με την φωτογραφία του γιου της - "Για εμένα θα είσαι πάντα.."

Οι πιο τρυφερές ευχές!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Μαρέβα Μητσοτάκη: Λιώσαμε με την φωτογραφία του γιου της -

Λιώσαμε με την ανάρτηση που έκανε η Μαρέβα Μητσοτάκη, η οποία ανέβασε μια πολύ γλυκιά φωτογραφία του γιου της. Η ανάρτηση της έγινε με αφορμή την ονομαστική του εορτή, ενώ ανάλογη φωτογραφία ανέβασε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ειδικότερα ο Κωνσταντίνος είχε χθες την γιορτή του και έτσι οι γονείς του θέλησαν, με αναρτήσεις τους στις προσωπικές τους σελίδες στο Instagram, να ευχηθούν στον γιο τους. Η σύζυγος του πρωθυπουργού λοιπόν ανέβασε μια φωτογραφία του Κωνσταντίνου, όταν ήταν ακόμα μωράκι, ενώ ο πρωθυπουργός ανέβασε μια εικόνα του στην οποία τον βλέπουμε μεγαλύτερο. Μάλιστα κρατά στην αγκαλιά του και στο σκυλάκι της οικογένειας.

"Χρόνια πολλά Κωνσταντίνε μου!! Μεγάλωσες αλλά για εμένα θα είσαι πάντα το αγοράκι μου" έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρέβα Μητσοτάκη στο ποστ που έκανε. Να σας πούμε ότι η σύζυγος του πρωθυπουργού έχει βγάλει και τις δικές της μάσκες για τον ιό. Μπορείτε να τις δείτε εδώ. Γίνεται χαμός!

Μαρέβα Μητσοτάκη με γιο Κωνσταντίνο

"Χρόνια πολλά Κωνσταντίνε μου! (Και από τη Zoe!)" έγραψε από μεριάς του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ανάρτηση που έκανε.

Όσα δεν ξέραμε για την σχέση του Κυριάκου και της Μαρέβας Μητσοτάκη, που είδαμε τώρα την φωτογραφία με τον γιο της που μας έλιωσε

Το τηλέφωνό του συνεχίζει ακόμη και τώρα να χτυπά με το τραγούδι «Paradise city» των Guns N' Roses, με εκείνον να δουλεύει ασταμάτητα στο πρωθυπουργικό γραφείο. Στους εννέα μήνες της διακυβέρνησης της χώρας βρίσκεται στην υψηλότερη θέση δημοφιλίας Έλληνα πολιτικού, ο ξένος Τύπος εκθειάζει τα γρήγορα αντανακλαστικά του στην επιβολή μέτρων για τον κορωνοϊό. Ούτε και ο ίδιος φανταζόταν ότι θα κυλούσε στην κόψη του ξυραφιού ο πρώτος χρόνος της πρωθυπουργίας του.

Το YOU κάνει ένα μικρό flashback στον χρόνο, στη ζωή του βενιαμίν της μεγάλης οικογένειας Μητσοτάκη που κατάφερε να διαπρέψει με έναν διαφορετικό τρόπο στην πολιτική, βάζοντας όμως πάντα πάνω από την εξουσία τη σύζυγο και τα παιδιά του.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Ο ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΝΤΑΕΤΗΣ ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ

Και οι δύο φοιτούσαν τότε στο Harvard, με τη σπίθα του έρωτά τους να φουντώνει όταν εκείνος θα τη βοηθήσει σε μια εργασία Στατιστικής. Σχεδόν παράλληλα θα δουλέψουν σε μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού, με εκείνη να τον... κοντράρει ανοικτά με τα προσόντα της στον επαγγελματικό στίβο. Ο αστικός μύθος της εποχής ήθελε τη μητέρα του, Μαρίκα, να μην καλοβλέπει τον γάμο του, αλλά τελικά θα υποκύψει μπροστά στην επιθυμία του γιου της. Θα παντρευτούν το 1997 στην Αγία Ειρήνη στην Πλάκα, με τον πατέρα του να αγκαλιάζει θερμά, κατά την έξοδο των νεονύμφων από την εκκλησία, τη νύφη του.

Θα αποκτήσουν μαζί τρία παιδιά, τη Σοφία, τον Κωνσταντίνο και τη Δάφνη. Για πρώτη φορά το 2015 θα αποκαλύψει σε συνέντευξή του στην Τατιάνα Στεφανίδου τον φημολογούμενο τότε ολιγόχρονο χωρισμό του από εκείνη. «Περάσαμε μια δυσκολία με τη Μαρέβα. Βρεθήκαμε χώρια 5 χρόνια, δεν είχαμε πάρει όμως διαζύγιο. Είχαμε πάντα καλή σχέση. Τελικά και οι δύο θέλαμε να κοιτάξουμε μπροστά και να βρεθούμε πάλι μαζί. Υπήρχε συναίσθημα. Υπάρχει βαθιά αγάπη και εκτίμηση, ο χρόνος καμιά φορά κάνει εκτίμηση.

Είμαστε τώρα πιο καλά από ποτέ. Ξαναείδαμε τι είναι σημαντικό και καταλάβαμε καλύτερα ο ένας τον άλλον. Οι δύο μας και τα τρία μας παιδιά έχουμε μια όμορφη ισορροπία». Έχοντας ήδη στο βιογραφικό του συνεργασίες με τράπεζες του εξωτερικού και της Ελλάδας και με εμπειρία πια στα οικονομικά, με τον πατέρα του να έχει τότε αποσυρθεί από την πολιτική, πείθεται να θέσει υποψηφιότητα ως βουλευτής στη Β’ Εκλογική Περιφέρεια της Αθήνας το 2004, όπου εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς. Η πολιτική του εξέλιξη ωστόσο έγινε με μικρά και σταθερά βήματα, με τον ίδιο να δείχνει από την αρχή διαφορετικός και χωρίς το βάρος της οικογενειακής κληρονομιάς στους ώμους του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ