Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Μπράβο στην Ελένη! Αποφάσισε να φύγει από τον ALPHA τώρα που...»

Τα σχόλια του Happy Day για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το κανάλι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Μπράβο στην Ελένη! Αποφάσισε να φύγει από τον ALPHA τώρα που...»

Η Ελένη Μενεγάκη χθες το μεσημέρι, στην ονομαστική της εορτή, έριξε μια «βόμβα» στον αέρα της εκπομπής της. Συγκεκριμένα, «έσπασε» τη σιωπή της λέγοντας πως αποχωρεί από τον ALPHA, ενώ δεν θα συνεχίσει τηλεοπτικά κάπου αλλού. Σήμερα το πρωί λοιπόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να σχολιάσει το γεγονός δίνοντας της συγχαρητήρια, καθώς πήρε την απόφαση να φύγει τώρα που βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας της, όπως η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σήμερα, στην εκπομπή «Happy Day» αφού πρόβαλλαν το απόσπασμα με τα λόγια της Ελένης Μενεγάκη (Δείτε εδώ τα όσα είπε στην εκπομπής της) ξεκίνησαν να σχολιάζουν την απόφασή της.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε:

«Ήρθε αυτή η ανακοίνωση και η εξομολόγηση, σε μια στιγμή που γράφονταν πολλά. Πολλοί είχαν ξεκινήσει να προβλέπουν το τηλεοπτικό της μέλλον. Είχαν ξεκινήσει συζητήσεις για το ποιος θα την αντικαταστήσει.

Δεν είναι εύκολο. Η φόρτιση και η συγκίνηση είναι δεδομένο πως υπάρχουν. Είπε πως είναι πολύ τυχερή, γιατί μπήκε σε έναν χώρο που της ταίριαξε και την ανέδειξε ως τη μεγαλύτερη Ελληνίδα σταρ της τηλεόρασης της σύγχρονης ελληνικής εποχής.

Δεν τη ξέρω πολύ καλά. Νιώθω πως έχει την ανάγκη να ζήσει λίγο διαφορετικά. Είναι σε μια ηλικία και έχει και μια οικονομική ευχέρεια, που της το επιτρέπουν και νιώθω πως είναι μια γυναίκα που θέλει να είναι αυτή που θα ορίσει το τηλεοπτικό της μέλλον και το πότε θα φύγει.

Θέλει να είναι εκείνη που θα ορίσει τη στιγμή της αποχώρησής της. Εγώ θα πω για μία ακόμη φορά ότι η γυναίκα παραδίδει μαθήματα διαχείρισης εικόνας. Είναι εκείνη που γράφει το σενάριο της ζωής της. Ξέρει τι θέλει, πώς να το διεκδικεί και πώς να το παίρνει.

Μπράβο της. Είναι από τις λίγες σταρ της τηλεόρασης που δεν τις έδιωξε ούτε το σύστημα, ούτε ο κόσμος, ούτε η ηλικία. Είναι μια γυναίκα που αποφασίζει να αποχωρήσει ενώ είναι ακόμα στην κορυφή»

Να σημειώσουμε ωστόσο, πως έχουμε αποκλειστικό ρεπορτάζ με όλο το παρασκήνιο της αποχώρησης της Ελένης Μενεγάκη από το κανάλι. Τι ακριβώς συνέβη όταν έκλεισαν οι κάμερες του σταθμού και ήταν μαζί της και ο Μάκης Παντζόπουλος δείτε αναλυτικά εδώ.

Τα σχόλια της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να φύγει από τον ALPHA