Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Παίζει τένις με κοντό σορτσάκι και κολάζει

Δείτε τις φωτογραφίες!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Παίζει τένις με κοντό σορτσάκι και κολάζει

Σκέτη κόλαση η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την οποία αποθανάτισε ο φωτογραφικός φακός να παίζει τένις. Η παρουσιάστρια φορούσε ένα κοντό σορτσάκι, με αποτέλεσμα η θερμοκρασία να ανέβει στα ύψη.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πέρασε την καραντίνα της μέσα στο σπίτι, όπως κάναμε άλλωστε όλοι μας και πλέον μπορεί και εκείνη να απολαμβάνει ελεύθερα τα χόμπι και τις δραστηριότητές της, αφού έχουμε σταδιακή άρση των μέτρων που είχε επιβάλει ο κορωνοϊός.

Μάλιστα η όμορφη παρουσιάστρια, που την βλέπουμε να διαγωνίζεται και πάλι στο Just The 2 of us, έχει αποκτήσει σωματάρα, αφού πέρασε πολύ χρόνο κάνοντας γυμναστική. Η Κ. Σπυροπούλου δεν άφησε τις ημέρες του εγκλεισμού να πάνε χαμένες και το έριξε στην άσκηση. Μάλιστα η ίδια, μιλώντας πριν μερικές ημέρες στην εκπομπή Happy Day, μας είχε αποκαλύψει και πόσα κιλά έχασε αυτές τις ημέρες.

"Είμαι από τις τυχερές – άτυχες επειδή δεν ξέρω να μαγειρεύω πολύ καλά, είπα πως με ευνόησε σε αυτό τον τομέα η καραντίνα. Και επειδή το έριξα πολύ στην γυμναστική για να περνάει ο χρόνος ευχάριστα, έχασα 4-5 κιλά" είχε πει χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής του Alpha.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες - κόλαση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου που έπαιξε τένις με το κοντό της σορτσάκι

Έτσι λοιπόν η παρουσιάστρια έχει πλέον ένα νέο χόμπι, αλλά και έναν τρόπο να γυμνάζεται με την ίδια να έχει ξεκινήσει να παίζει τένις. Η Σπυροπούλου βρέθηκε έτσι στην Γλυφάδα και ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί για να την αποθανατίσει. Βέβαια πλάκα πάθαμε και όταν την είδαμε με μαγιό. Σας έχουμε εδώ τις φωτογραφίες.

Όπως θα δείτε και στις εικόνες που ακολουθούν, φορά ένα κοντό σορτς και μπλε μπλουζάκι ενώ έχει συνδυάσει το αθλητικό της look με ένα ζευγάρι ροζ αθλητικά.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παίζει τένις
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Γλυφάδα για τένις
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με ρακέτα τένις