Δημόσια έκκληση από τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη: "Βοηθήστε με να απαλλαγώ"

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Δημόσια έκκληση από τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη:

Έκκληση κάνει ο ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, που με δημόσιο μήνυμα ζητά την βοήθειά μας. Διαβάστε παρακάτω τα όσα έγραψε σε ανάρτηση που έκανε και από ποιον θέλει να απαλλαγεί. Τι έχει συμβεί;

Ειδικότερα ο γνωστός ηθοποιός ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους, με ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι έχει πέσει θύμα απάτης. Όπως ανέφερε στο ποστ του κάποιος έχει δημιουργήσει ένα ψεύτικο προφίλ στο Instagram, ενώ δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει και εικόνες του ηθοποιού.

Ο ίδιος ζητά λοιπόν τώρα από τους followers του στα social media να τον κάνουν report (σ.σ. να τον αναφέρουν) ώστε να κατέβει ο συγκεκριμένος λογαριασμός.

"Εμφανίστηκε πριν λίγο αυτός ο λογαριασμός που χρησιμοποιεί το όνομα μου και τις φωτογραφίες μου… σας παρακαλώ αν δεν σας κάνει κόπο να μπείτε και να τον αναφέρετε σαν σπαμ… χαρακτηριστικό είναι οι λίγοι ακόλουθοι …οι λίγες αναρτήσεις και το Μαμα Ροζαν χαχα που λέει στο προφιλ… σας παρακαλώ βοηθήστε να απαλλαγώ! Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω… για να βρείτε τον σπαμ γράψτε christos_chatzipanagiotis και θα εμφανιστούν δυο…διαλέξτε αυτόν που είπαμε χαχα" έγραψε χαρακτηριστικά, ενώ έκκληση έκανε και η Βάσω Λασκαράκη. Δείτε εδώ τι της έκαναν.

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης δημόσια έκκληση
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ανάρτηση για ψεύτικο προφίλ

Εκτός από τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη δημόσια έκκληση είχε κάνει και ο Σωτήρης Κοντιζάς

Ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι ένα από τα πιο αγαπητά άτομα έπειτα από την εμφάνισή του ως κριτής του MasterChef. Ο ίδιος ωστόσο αναγκάστηκε να κάνει μια δημόσια έκκληση που προκάλεσε ταραχή.

O ίδιος με το που εντόπισε ένα fake account, έσπευσε να ενημερώσει τους followers του, ώστε τόσο να μπλοκάρουν τον λογαριασμό, αλλά και να τους ενημερώσει ότι πρόκειται για ψεύτικο λογαριασμό.

Χαρακτηριστικά ανέφερε στα social media του και ειδικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, πως δεν έχει tik tok και πως αν μπορούν οι ακόλουθοί του να κάνουν report το εν λόγο λογαριασμό.

Σωτήρης Κοντιζάς έκκληση για ψεύτικο προφίλ