Η δημόσια έκκληση της Βάσως Λασκαράκη - "Σας παρακαλώ..."

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η δημόσια έκκληση της Βάσως Λασκαράκη -

Η Βάσω Λασκαράκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκανε μια έκκληση στους διαδικτυακούς της φίλους, παρακαλώντας τους να κάνουν ριπόρτ σε έναν ψεύτικο λογαριασμό που δημιουργήθηκε με το όνομα της.

Η ηθοποιός πολλές φορές έχει αναφερθεί στο συγκεκριμένο ζήτημα, αφού κατά καιρούς έχουν δημιουργηθεί στα social media διάφοροι λογαριασμοί που δημιουργούνται με το όνομα της και υποδύονται την ίδια. Τόσο στο Instagram, όσο και στο Facebook.

Χθες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια ανάρτηση όπου έκανε έκκληση στους διαδικτυακούς της φίλους να κάνουν ριπόρτ με σκοπό να κατέβει. «Είναι ψεύτικο κάντε αναφορά σας παρακαλώ», έγραψε.

Να σημειώσουμε επίσης, πως η Βάσω Λασκαράκη και πριν από λίγες εβδομάδες με ένα βίντεο της αναφέρθηκε στους ψεύτικους λογαριασμούς. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός ξέσπασε για τα ψεύτικα προφίλ που δημιουργούν άγνωστοι στα social media εις βάρος της. Όπως ανάφερε η ηθοποιός το μόνο προφίλ είναι αυτό που χρησιμοποιεί η ίδια. Δείτε αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην ανάρτηση της στο Instagram.

Βάσω Λασκαράκη έκκληση ψεύτικοι λογαριασμοί

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Βάσω Λασκαράκη έκανε έκκληση για τον συγκεκριμένο λόγο

Έκκληση από την Βάσω Λασκαράκη για βοήθεια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Τι συνέβη και για ποιο λόγο ζητάει η ηθοποιός να αναφέρουμε ένα προφιλ το οποίο παριστάνει πως είναι εκείνη;

Μια έκκληση έκανε η Βάσω Λασκαράκη για ένα προφιλ στο Instagram. Το οποίο όπως φαίνεται της εύχεται να πεθάνει με καθόλου όμορφο τρόπο.

Η ηθοποιός ανέβασε την φωτογραφία στο προφιλ της στo Instagram και όπως ήταν αναμενόμενο ζήτησε από τους φίλους της να κάνουν ένα report στη σελίδα που είναι καιψεύτικη.

Δείτε εδώ και τις τσαχπινιές που της έκανε η Εύα πριν λίγο καιρό, τώρα που όλοι μένουμε μέσα στο σπίτι και περνάμε τον χρόνο με την οικογένεια μας.

Βάσω Λασκαράκη