Λίτσα Πατέρα: Θα μείνετε άφωνοι - Αυτό είναι το πραγματικό της όνομα

Τι αποκάλυψε;

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Λίτσα Πατέρα: Θα μείνετε άφωνοι - Αυτό είναι το πραγματικό της όνομα

Μείναμε άφωνοι με την αποκάλυψη που έκανε η Λίτσα Πατέρα, η οποία και μας είπε ποιο είναι το πραγματικό της όνομα. Διαβάστε παρακάτω τα όσα αποκάλυψε η αστρολόγος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Αποκαλύψεις ήρθαν μέσα από την συνέντευξη που έδωσε η Λίτσα Πατέρα στο The 2night Show. Η γνωστή αστρολόγος μίλησε στον παρουσιαστή του ANT1, που την ρώτησε μεταξύ άλλων για το επίθετό της και για το αν είναι "αληθινό".

Ειδικότερα λοιπόν ο παρουσιαστής την ρώτησε αν το "Πατέρα" είναι το πραγματικό της επίθετο ή είναι κάποιο ψευδώνυμο. Εκείνη του απάντησε καταφατικά εξηγώντας στην συνέχεια ότι είναι το όνομα που πήρε από τον άντρα της.

Ωστόσο μας αποκάλυψε και ποιο είναι το "πραγματικό" της επίθετο (σ.σ. αυτό του πατέρα της) με την ίδια να μας λέει, με αφορμή και την ερώτηση που δέχτηκε, ότι η οικογένειά της έχει καταγωγή από την Μικρά Ασία, κάτι που την κάνει να αισθάνεται μεγάλη περηφάνια.

Αυτή είναι η αποκάλυψη που έκανε η Λίτσα Πατέρα για το πραγματικό της όνομα και μείναμε άφωνοι

Η αστρολόγος λοιπόν μιλώντας στην εκπομπή του ANT1 είπε ότι το δικό της επίθετο (σ.σ. της οικογένειάς της) είναι "Ραπτίδου". Ακόμα η ίδια αναφέρθηκε στην οικογένειά της και συγκεκριμένα στον πατέρα της, ο οποίος ήταν στρατιωτικός. Βέβαια στην ίδια εκπομπή μίλησε και για την Ελένη Μενεγάκη. Δείτε εδώ τι σχολίασε για την αποχώρησή της από την τηλεόραση.

"Το Πατέρα δεν είναι ψευδώνυμο, είναι του συζύγου μου που έχει πεθάνει. Το κράτησα. Το πατρικό μου είναι Ραπτίδου. Μικρασιατικής καταγωγής. Ο πατέρας μου ήταν στρατιωτικός και είμαστε Μικρασιάτες. Και το καμαρώνω και το λέω πολύ συχνά. Υπήρχαν αρχές στο σπίτι. Έλεγα πρέπει να παντρευτώ, να φύγω από το σπίτι για να πάω να κοιμηθώ. Ο μπαμπάς έφευγε έξι το πρωί από το σπίτι και έξι ήμασταν όλοι όρθιοι. Να φάμε μαζί, να κάνουμε τον σταυρό μας και να στρώσουμε τα κρεβάτια μας. Έχω δύο αδέρφια. Έναν αδερφό και μια αδερφή" ήταν τα λόγια της αστρολόγου στο The 2 night show.

Λίτσα Πατέρα - Γρηγόρης Αρναούτογλου