Λίτσα Πατέρα: Η αποκάλυψη για την Ελένη στον αέρα του ΑΝΤ1 - «Έχει έναν κατάλογο που κρατάει τα..»

Τι είπε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Λίτσα Πατέρα: Η αποκάλυψη για την Ελένη στον αέρα του ΑΝΤ1 - «Έχει έναν κατάλογο που κρατάει τα..»

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Λίτσα Πατέρα το βράδυ της Πέμπτης. Μεταξύ άλλων θεμάτων που συζήτησαν με τον παρουσιαστή, αναφέρθηκαν και στην Ελένη Μενεγάκη στην οποία η αστρολόγος έχει μεγάλη συμπάθεια. Μάλιστα, η ίδια έκανε μια αποκάλυψη για την παρουσιάστρια αναφερόμενη σε έναν κατάλογο που έχει.

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη αστρολόγος Λίτσα Πατέρα, ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή της εκπομπής «The 2night show» για τους Έλληνες που γνωρίζουν καλά από ζώδια και δε γινόταν να μην αναφερθεί στην Ελένη Μενεγάκη, η οποία, όπως είπε στον αέρα της εκπομπής «κοντεύει να την περάσει».

Η αποκάλυψη της Λίτσας Πατέρα για την Ελένη Μενεγάκη στον ΑΝΤ1

«Η Ελένη κοντεύει να με περάσει. Είναι εξαιρετική, ακούει πάρα πολύ, έχει πολύ διαίσθηση. Έχει διαβάσει πολύ. Εκείνη ήταν που με παρότρυνε να γράψω το πρώτο μου βιβλίο. Είναι καταπληκτική, διαβάζει ακόμη. Ξέρει καλά. Μάλιστα έχει έναν κατάλογο που τα κρατάει αυτά. Ξέρει πολύ καλά. Πολλοί ξέρουν καλή αστρολογία στην Ελλάδα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Λίτσα Πατέρα.

Να σημειώσουμε πως η συγκεκριμένη συνέντευξη της Λίτσας Πατέρα γυρίστηκε πριν την αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη πως αποχωρεί από τον ALPHA. Δείτε εδώ μάλιστα, τα λόγια της παρουσιάστριας την ώρα της εκπομπής της.

Η Λίτσα Πατέρα επίσης, αναφέρθηκε στο λόγο που δεν έχει θέλησε να αποχωρήσει ποτέ από τον ΑΝΤ1

Συγκεκριμένα, η Λίτσα Πατέρα σημείωσε χαρακτηριστικά: «Φυσικά και όλα αυτά τα χρόνια μου έγιναν προτάσεις να φύγω από τον ΑΝΤ1. Προτάσεις με καλά χρήματα. Ξέρεις, την εποχή εκείνη έδιναν και χρήματα για να φύγεις άσχετα από τον μισθό σου. Όμως εγώ από την αρχή, ή τουλάχιστον όσο περνούσαν τα χρόνια, νιώθω τον ΑΝΤ1 σαν σπίτι και οικογένεια μου. Προχθές που γύρισα από την καραντίνα είπα πως τώρα είμαι στον φυσικό μου χώρο. Αγάπησα πάρα πολύ τον πρόεδρο μας, με τα παιδιά τώρα έχω γίνει οικογένεια. Δένομαι πάρα πολύ με τους ανθρώπους».

Και συνέχισε: «Έπεσαν πολλά χρήματα στο τραπέζι, ναι, αλλά δεν θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο. Μέσα στην πορεία μας, ο καθένας μας έχει ανάγκη από τα χρήματα αλλά είναι και το τι πιστεύεις, τι άνθρωπος είσαι και τι θέλεις να προδώσεις για κάτι άλλο που είναι άγνωστο. Που δεν το ξέρεις. Εγώ έτσι το ένιωσα και δεν το μετάνιωσα ποτέ». Ωστόσο, λίγο πριν βρεθεί στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου αποκάλυψε όλες τις αστρολογικές εξελίξεις των ζωδίων. Δείτε εδώ όσα είπε αναλυτικά.