Λίτσα Πατέρα: Η απίστευτη αντίδραση της όταν η Φαίη Σκορδά την ρώτησε για την Μενεγάκη

Τους άφησε όλους άφωνους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Λίτσα Πατέρα: Η απίστευτη αντίδραση της όταν η Φαίη Σκορδά την ρώτησε για την Μενεγάκη

Για την ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη πως αποχωρεί από τον ALPHA , αλλά και από το χώρο της τηλεόρασης, ρώτησε η Φαίη Σκορδά την Λίτσα Πατέρα σήμερα το πρωί, λίγο πριν αναφερθεί με τη σειρά της στις αστρολογικές προβλέψεις. Η αντίδραση της ωστόσο, ήταν απίστευτη.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε αρχικά η αστρολόγος, έχει δεχθεί πολλές κλήσεις από τα κανάλια για κάνει δηλώσεις, καθώς μην ξεχνάμε πως με την Ελένη Μενεγάκη έχει πολύ καλές σχέσεις, αφού κιόλας συνεργαζόντουσαν 10 χρόνια στον ΑΝΤ1.

Το πρωί της Παρασκευής λοιπόν, όταν η Φαίη Σκορδά ρώτησε την Λίτσα Πατέρα, αν γνώριζε ότι θα αποχωρήσει από το χώρο και αν της είχε μιλήσει η παρουσιάστρια εκείνη απάντησε... «Άλλη ερώτηση» αφήνοντας τους όλους άφωνους.

«Το είχατε συζητήσει αυτό;», ρώτησε συγκεκριμένα η Φαίη την αστρολόγο και όταν άκουσε την απάντηση της, συνέχισε λέγοντας: «Από την απάντηση καταλαβαίνω», ενώ η Λίτσα Πατέρα είπε: «Όχι, αλλά εντάξει...», και εξήγησε: «Εγώ προσωπικά, με τη δουλειά που κάνω, απαγορεύεται να με ρωτήσουν αν π.χ. η Φαίη θα είναι αύριο εκεί κι εγώ να πω». Δείτε ωστόσο και τις πρώτες δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη πρόβαλλε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της.

Δείτε όμως τι αποκάλυψε η Λίτσα Πατέρα για την Ελένη Μενεγάκη στον αέρα του The 2night show

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη αστρολόγος Λίτσα Πατέρα, ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή της εκπομπής «The 2night show» για τους Έλληνες που γνωρίζουν καλά από ζώδια και δε γινόταν να μην αναφερθεί στην Ελένη Μενεγάκη, η οποία, όπως είπε στον αέρα της εκπομπής «κοντεύει να την περάσει».

«Η Ελένη κοντεύει να με περάσει. Είναι εξαιρετική, ακούει πάρα πολύ, έχει πολύ διαίσθηση. Έχει διαβάσει πολύ. Εκείνη ήταν που με παρότρυνε να γράψω το πρώτο μου βιβλίο. Είναι καταπληκτική, διαβάζει ακόμη. Ξέρει καλά. Μάλιστα έχει έναν κατάλογο που τα κρατάει αυτά. Ξέρει πολύ καλά. Πολλοί ξέρουν καλή αστρολογία στην Ελλάδα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Λίτσα Πατέρα.

Να σημειώσουμε πως η συγκεκριμένη συνέντευξη της Λίτσας Πατέρα γυρίστηκε πριν την αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη πως αποχωρεί από τον ALPHA. Δείτε εδώ μάλιστα, τα λόγια της παρουσιάστριας την ώρα της εκπομπής της.