Υβόννη Μπόσνιακ - Αντώνης Ρέμος: Φωτογραφίες από το party της κόρης τους - Ήταν όλοι εκεί

Μια ξεχωριστή βραδιά!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Υβόννη Μπόσνιακ - Αντώνης Ρέμος: Φωτογραφίες από το party της κόρης τους - Ήταν όλοι εκεί

Την ονομαστική της εορτή είχε χθες (σ.σ. Κωνσταντίνου και Ελένης) η κόρη της Υβόννης Μπόσνιακ και του Αντώνη Ρέμου, με το διάσημο ζευγάρι να κάνει ένα party στην αυλή του σπιτιού του. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέβηκαν φωτογραφίες και εμείς σας τις έχουμε.

Στο party που έγινε με αφορμή την γιορτή της μικρούλας ήταν φυσικά καλεσμένοι και ορισμένοι διάσημοι φίλοι του ζευγαριού, αλλά και η νονά της, Μαρία Μπεκατώρου. Όπως θα δείτε και στις εικόνες που ακολουθούν, στο σπίτι του τραγουδιστή και της σχεδιάστριας μόδας, βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Χάρης Σιανίδης, ο Κώστας Πηλαδάκης αλλά και ο κριτής του GNTM, Δημήτρης Σκουλός.

Μάλιστα μέσα από τις εικόνες είδαμε και ορισμένα από τα λαχταριστά φαγητά που απόλαυσαν, αλλά φυσικά και τον κλόουν που είχε έρθει για να διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους. Πάντως μας τρέλανε και μια φωτογραφία της μικρής Ελένης, την οποία ανέβασε η μαμά της στο Instagram. Δείτε εδώ την εικόνα που μας έλιωσε.

Υβόννη Μπόσνιακ - Μαρία Μπεκατώρου
Υβόννη Μπόσνιακ - Μαρία Μπεκατώρου - Χάρης Σιανίδης - Αντώνης Ρέμος
φαγητά σε party κόρης Υβόννης Μπόσνιακ και Αντώνη Ρέμου
Κλόουν σε party κόρης Υβόννης Μπόσνιακ και Αντώνη Ρέμου

Πριν το party η Μαρία Μπεκατώρου είχε ανεβάσει μια τρυφερή φωτογραφία με την κορούλα της Υβόννης Μπόσνιακ και του Αντώνη Ρέμου

Μας έλιωσε η φωτογραφία που ανέβασε η Μαρία Μπεκατώρου. Η γνωστή παρουσιάστρια μας έδειξε την κορούλα του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ να κολυμπά και είναι ότι πιο χαριτωμένο έχουμε δει.

Ειδικότερα η γνωστή παρουσιάστρια που λατρεύει το κοριτσάκι, αφού εκτός από παιδί της πολύ καλής της φίλης είναι και βαφτιστήρι της, ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε με το μαγιουδάκι της να κολυμπά. Ο καιρός έχει ανοίξει και οι βουτιές είναι πλέον απαραίτητες. Έτσι λοιπόν και η μικρή Ελένη (σ.σ. αυτό είναι το όνομά της) έκανε την βουτιά της και η περήφανη νονά της μας έδειξε το στιγμιότυπο.

"Η γοργόνα μου, η Ελένη μου" έγραψε στα αγγλικά, επάνω στην φωτογραφία που ανέβασε στο Instgram η Μαρία Μπεκατώρου.

κόρη Υβόννης Μπόσνιακ - Αντώνη Ρέμου