Φλορίντα Πετρουτσέλι: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο - Οι πρώτες φωτογραφίες με το μωρό της

Έγινε μανούλα για δεύτερη φορά!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Φλορίντα Πετρουτσέλι: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο - Οι πρώτες φωτογραφίες με το μωρό της

Έξω από το μαιευτήριο "έπιασε" ο φωτογραφικός φακός την Φλορίντα Πετρουτσέλι, η οποία και πήρε εξιτήριο. Σας έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες της παρουσιάστριας μαζί με το μωράκι της.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι έφερε στον κόσμο το δεύτερό της παιδάκι, ένα υγιέστατο αγοράκι το οποίο μάλιστα πιθανόν να ονομαστεί Κωνσταντής, σύμφωνα και με τα όσα αποκάλυψε η Τίνα Μελισσαροπούλου μέσα από την εκπομπή Happy Day.

"Το αγοράκι που θα έρθει θα πάρει το όνομα Κωνσταντής, το όνομα του πατέρα του Άρη (Γούτου)…. Και θα υπάρχει μία υπέροχη κουμπαριά γιατί η νονά θα είναι όπως φαίνεται η Ελονώρα Μελέτη" είχε πει χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος. Να σημειώσουμε ότι η Φλορίντα Πετρουτσέλι μαζί με τον άντρα της Άρη Γούτο, έχουν ακόμα ένα παιδάκι, την μικρή Μαίρη.

Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες της Φλορίντας Πετρουτσέλι που πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο - Δείτε την με το μωράκι της

Σήμερα λοιπόν Παρασκευή (22/5) η Φλορίντα Πετρουτσέλι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και πλέον έχει πάει σπίτι της μαζί με το νέο μέλος της οικογένειας. Η ίδια αποκάλυψε μάλιστα χθες, μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ότι κράτησε σχεδόν 11 ώρες ο τοκετός της και ότι η ίδια ανυπομονούσε πλέον να γυρίσει στο σπίτι της.

"Είμαι πολύ καλά, νιώθω μεγάλη χαρά. Ανυπομονώ να γυρίσω σπίτι. Όπως ξέρετε έχω και ένα ακόμα μπεμπάκι που με περιμένει" είχε πει στην εκπομπή του Alpha. Η ίδια δε μας είχε δείξει όμως και το δωμάτιο του μωρού. Δείτε το εδώ. Μείναμε!

"Βέβαια ήταν πολύ αστεία η κατάσταση, κράτησε 11 ώρες όλο αυτό... τον άντρα μου τον πιάνει πολυλογία, δεν ξέρω τι συμβαίνει. Καταλαβαίνεται όταν είδα το παιδάκι... τα ξεχνάς όλα. Αυτό που ανυπομονώ τώρα, είναι να δω και την μικρή μου" είχε προσθέσει ακόμα στην ίδια εκπομπή.

Φλορίντα Πετρουτσέλι έξω από μαιευτήριο
Φλορίντα Πετρουτσέλι με μωρό