Γενέθλια για την Κατερίνα Γκαγκάκη - Η έκπληξη των συνεργατών της on air

Τα πόσα έκλεισε;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Γενέθλια για την Κατερίνα Γκαγκάκη -  Η έκπληξη των συνεργατών της on air

Γενέθλια έχει σήμερα η Κατερίνα Γκαγκάκη και οι συνεργάτες της, της ετοίμασαν μια έκπληξη on air. Ο Γιώργος Λιάγκας εμφανίστηκε με μια ανθοδέσμη και μια τούρτα στο πλατό και ευχήθηκε στην συνεργάτιδα του χρόνια πολλά.

22 Μαΐου σήμερα και η Κατερίνα Γκαγκάκη γιορτάζει τα γενέθλια της. Οι συντελεστές της εκπομπής, «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» της ετοίμασαν μια έκπληξη καθώς, ο παρουσιαστής μπήκε στο πλατό με μια ανθοδέσμη και μια πολύ όμορφη τούρτα με ροζ λουλούδια.

Όπως ήταν αναμενόμενο η παρουσιάστρια συγκινήθηκε με την όμορφη κίνηση των συνεργατών της. Η Κατερίνα Γκαγκάκη έχει γεννηθεί το 1972 οπότε έκλεισε τα 48 της χρόνια. Η Κατερίνα Γκαγκάκη πριν λίγες ημέρες βγήκε και στον μεγάλο περίπατο στην Αθήνα. Δείτε το απίστευτο βίντεο.

Δείτε το βίντεο:

Ποια η Κατερίνα Γκαγκάκη που σήμερα έχει γενέθλια

Η Κατερίνα Γκαγκάκη έχει γεννηθεί στη Μυτιλήνη και έζησε εκεί μέχρι την ηλικία των πέντε ετών. Στη συνέχεια πήγε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών! Σπούδασε ψυχολογία, Media Perception Management και Image Making και έχει κάνει μεταπτυχιακό στην Κοινωνική Ψυχολογία και Οργανωσιακή Ψυχολογία στο London School of Economics.

Εργάστηκε σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες προσφέροντας σημαντική βοήθεια στην ανάπτυξη της επικοινωνίας και των δημόσιων σχέσεων. Σε ηλικία 28 ετών εργάστηκε στην Vodafone στο τμήμα δημοσίων σχέσεων ως διευθύντρια επικοινωνίας. Από το 2005, βρίσκεται στο χώρο των media και έχει αναλάβει τη θέση της Διευθύντριας Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ. Το 2008 ανέλαβε ρόλο κριτή σε talent shows και τηλεοπτικά προγράμματα όπως το Your Face Sounds Familiar και το X – Factor. Το 2016 παρουσίασε στο Mega Κύπρου το talent show «Like a Star» με κριτές τους Sunny Μπαλτζή, Λάμπη Λιβιεράτο και Πέτρο Πολυχρονίδη. Έχει αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις στη ΜΚΟ Αποστολή της Αρχιεπισκοπής, αξιοποιώντας την πολυετή πείρα της στον κλάδο των δημοσίων σχέσεων, αναδεικνύοντας και προωθώντας ταυτόχρονα το φιλανθρωπικό έργο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Το 2017 την είδαμε στο talent show “Star Academy” στο Epsilon Tv, εκτελώντας χρέη διευθύντριας της σχολής.