Μαρία Ψηλού: Οι πρώτες φωτογραφίες της Σταρ Ελλάς με φουσκωμένη κοιλίτσα

Πιο όμορφη από ποτέ

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Μαρία Ψηλού: Οι πρώτες φωτογραφίες της Σταρ Ελλάς με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η Μαρία Ψηλού, Σταρ Ελλάς 2017, ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό πως περιμένει το πρώτο της παιδί. Τώρα ήρθαν στη δημοσιότητα οι πρώτες της φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα. Η καλή της φίλη Ιωάννα Μιχαλέα δημοσίευσε τα τρυφερά στιγμιότυπα.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που το μοντέλο ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη του. Μάλιστα όπως έκανε γνωστό, θα παντρευτεί και με πολιτικό γάμο, αφού ο κορωνοϊός χάλασε τα σχέδια που είχαν για θρησκευτικό γάμο.

Χθες ο σύντροφος της είχε την ονομαστική του γιορτή και η καλή τους φίλη, Ιωάννα Μιχαλέα θέλησε να τους ευχηθεί μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Πριν λίγες ημέρες ωστόσο ένα ακόμη μοντέλο έφερε στον κόσμο το τρίτο του παιδί.

Αυτή είναι και η πρώτη φορά που βλέπουμε την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Η Μαρία Ψηλού ποζάρει πιο όμορφη και πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Δείτε την ανάρτηση:

Μαρία Ψηλού έγκυος

Λίγο καιρό πριν την δούμε με φουσκωμένη κοιλίτσα η Μαρία Ψηλού είχε παρουσιάσει συμπτώματα κορωνοϊού

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε η πρώην Σταρ Ελλάς Μαρία Ψηλού, που αποκάλυψε ότι είναι έγκυος, ενώ αναφέρθηκε και στις δραματικές ώρες που πέρασε τι ακριβώς της συνέβη;

Σύνδεση μέσω skype έκανε με την εκπομπή "Ευτυχείτε" η πρώην Σταρ Ελλάς Μαρία Ψηλού, που μίλησε για την περιπέτεια που είχε με την υγεία της. Η ίδια είπε μεταξύ άλλων ότι φοβήθηκε πολύ καθώς είναι έγκυος και δεν θα μπορούσε να πάρει κάποια αγωγή.

Ειδικότερα το μοντέλο αποκάλυψε στην Κατερίνα Καινούργιου ότι είχε όλα τα συμπτώματα του κορωνοϊού, πράγμα που της έφερε μεγάλη ανησυχία. Ακόμα η ίδια αναφέρθηκε και στον γάμο της που αναμένεται να γίνει σύντομα. Ωστόσο η ίδια εξέφρασε την δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι μπορεί να μην μπορέσουν να έρθουν οι δικοί της, λόγω και των όσων γίνονται.

"Ο γάμος μας θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου. Βέβαια είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη που ο πολιτικός μας γάμος θα γίνει κάτω από αυτές τις συνθήκες. Δεν ξέρω αν θα μπορούν να έρθουν οι γονείς μου. Ο σύζυγός μου είναι 47 ετών. Έχουμε 24 χρόνια διαφορά" είπε χαρακτηριστικά. Μια αποκάλυψη σοκ ήρθε βέβαια και για την υγεία του Σαρμπέλ. Τι συμβαίνει;