Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κώστας Μπακογιάννης: Δεν πάει το μυαλό σας τι δώρο δέχτηκε για την γιορτή του

Από τους υπαλλήλους του Δήμου Αθηναίων

Κώστας Μπακογιάννης: Δεν πάει το μυαλό σας τι δώρο δέχτηκε για την γιορτή του
News 22.05.2020 19:23
Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
ΑΝΘΗ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

Follow us on Google News

Δεν πάει το μυαλό σας τι δώρο δέχτηκε για την γιορτή του ο Κώστας Μπακογιάννης. Ο δήμαρχος Αθηναίων είχε χαρές χθες, και οι υπάλληλοι του Δήμου σκέφτηκαν να τον τιμήσουν με μια πάρα πολύ όμορφη κίνηση.

Την ονομαστική του εορτή είχε χθες ο Κώστας Μπακογιάννης και από το πρωί πολλοί ήταν αυτοί που τον γέμισαν με ευχές αλλά και δώρα.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων δέχθηκε ένα δώρο, που τον έκανε αρκετά χαρούμενο, αφού οι εργαζόμενοι του δήμου του πρόσφεραν ένα παιχνίδι- απορριμματοφόρο.

Ο Κώστας Μπακογιάννης, όπως έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δεν είναι διατεθειμένος να το μοιραστεί με το γιο του, Δήμο. Πριν λίγες ημέρες αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη. Τι συνέβη;

“Το ωραιότερο δώρο. Ένα απορριμματοφόρο παιχνίδι. Το έλαβα από τους εργαζόμενους του δήμου. Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! ΥΓ: οοοοχι δε θα το πάρει ο μικρός. Το κρατάω στο γραφείο”, έγραψε ο Κώστας Μπακογιάννης στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανήρτησε.

Δείτε παρακάτω το δώρο που δέχθηκε:

Κώστας Μπακογιάννης δώρο γιορτή

"Λιώσαμε" με το κείμενο της Σίας Κοσιώνη για τον Κώστα Μπακογιάννη: "Ο κόσμος όλος..."

Γιορτάζει ο Κώστας Μπακογιάννης σήμερα και σύμφωνα με τα λεγόμενα της Σίας Κοσιώνη "γιορτάζει ο κόσμος όλος"! Η δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια ανάρτηση που πραγματικά μας έκανε να "λιώσουμε".

Ο Κώστας Μπακογιάννης και η δημοσιογράφος διατηρούν έναν ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή. Κάποιες φορές ωστόσο, κυρίως σε ιδιαίτερες περιστάσεις, κάνουν μία εξαίρεση και ανεβάζουν κοινές τους φωτογραφίες ή φωτογραφίες με τον γιο τους, Δήμο.

Μία τέτοια περίσταση είναι και η σημερινή, καθώς ο δήμαρχος Αθηναίων έχει την ονομαστική του εορτή. Η Σία Κοσιώνη του ευχήθηκε και διαδικτυακά με μία όμορφη φωτογραφία και ένα τρυφερό μήνυμα.

«Κάπως το κάνει πάντα και όταν γιορτάζει αυτός γιορτάζει ο κόσμος μου όλος!».

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες η Σία Κοσιώνη είχε γενέθλια και αποκάλυψε το πόσο χρονών είναι! Δεν σας πάει το μυαλό! Δείτε εδώ

Αυτή είναι η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη για τον Κώστα Μπακογιάννη

Σία Κοσιώνη Κώστας Μπακογιάννης

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Εκτός σπιτιού Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης - Φωτογραφία ντοκουμέντο

Ράγισε καρδιές ο Κώστας Μπακογιάννης - Ο θάνατος που τον «τσάκισε»

Share