Λιώσαμε με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Έδωσε τρυφερό φιλί στον Snik

Full in love

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Λιώσαμε με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Έδωσε τρυφερό φιλί στον Snik

Λιώσαμε με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που έδωσε ένα τρυφερό φιλί στον Snik. To ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ και το δείχνει. Οι δυο τους στην αρχή της σχέσης τους, απέφευγαν την δημοσιότητα, ωστόσο πλέον κάνουν αναρτήσεις ο ένας με τον άλλο.

Ο Snik κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ με τίτλο «Top Boy» και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν θα μπορούσε να μην στηρίξει τον αγαπημένο της. Ο trapper και το γνωστό μοντέλο μετακόμισαν σε νέο σπίτι στην Πεντέλη, όπου ζουν τον έρωτά τους και στηρίζουν ο ένας τον άλλον τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Λίγες ώρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ, η Ηλιάνα δημοσίευσε ένα βίντεο με τον Snik. Στο εν λόγω στιγμιότυπο, ο δημοφιλής καλλιτέχνης μιλούσε για ένα live του στην Γερμανία και η σύντροφός του πετάχτηκε στο πλάνο, δίνοντας του ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο.Ωστόσο, να πούμε πως πριν από λίγες ημέρες έκαναν μια πολύ χαρμόσυνη ανακοίνωση με μια φωτογραφία και λιώσαμε. Δείτε την εδώ και θα πάθετε πλάκα.

Δείτε το φιλί της Ηλιάνας:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Snik

Εκτός από το φιλί δείτε και το «παλάτι» που μένουν Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Snik

Το καινούριο σπίτι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Snik είναι σαν «παλάτι». Όπως έγινε γνωστό μέσα από ρεπορτάζ του Πρωινού, μέσα έχουν μέχρι και γήπεδο ποδοσφαίρου, εκτός της πισίνας τους, ενώ έχει και γενικά όλα τα κομφόρ.

Το ζευγάρι που ζει έναν όμορφο έρωτα εδώ και αρκετούς μήνες, μπορεί από τον πρώτο καιρό της σχέσης του να πήρε την απόφαση να συγκατοικήσει, ωστόσο εν μέσω καραντίνας πήρε την απόφαση να πάρουν το δικό τους σπίτι και να το έχουν από κοινού.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik λοιπόν πριν από λίγες εβδομάδες λοιπόν μετακόμισε στο νέο του σπίτι, το οποίο όπως λέγεται είναι άκρως εντυπωσιακό και σαν «παλάτι», αφού μέσα έχει τα πάντα τα οποία και θα... ζηλέψετε.

Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό μέσα από το Πρωινό η δημοσιογράφος Νάνσυ Παραδεισανού, το σπίτι τους έχει από όλα τα κομφόρ. Κάποια από αυτά είναι ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, κήπο τεράστιο με γκαζόν, αλλά και πισίνα.