Σίσσυ Χρηστίδου: Αποκάλυψε για πρώτη φορά πώς κατάφερε να χάσει κιλά

Ποια διατροφή ακολουθεί;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Σίσσυ Χρηστίδου: Αποκάλυψε για πρώτη φορά πώς κατάφερε να χάσει κιλά

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για πρώτη φορά για το πως κατάφερε να χάσει κιλά αυτή την περίοδο. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε το μυστικό της, χωρίς ωστόσο να πει περισσότερα γιατί όπως είπε δεν νιώθει ακόμα έτοιμη να πει για αυτό.

Το τελευταίο διάστημα είναι ολοφάνερο πως η Σίσσυ Χρηστίδου έχει χάσει αρκετά κιλά και έχει ανανεωθεί. Οι θαυμαστές της θέλησαν να μάθουν το μυστικό της και έτσι της έστειλαν πολλά μηνύματα.

Έτσι, λοιπόν, η παρουσιάστρια του Open μίλησε πρώτη φορά για την διατροφή που ακολουθεί μέσα από το νέο βίντεο, που ανέβηκε στο κανάλι της στο YouTube.

«Ναι βρίσκομαι σε δίαιτα, έχει πάει αρκετά καλά το πράγμα. Καταρχάς βρίσκομαι ακόμα σε διαδικασία, οπότε δεν είμαι έτοιμη να σας μιλήσω γι’ αυτό. Δεν υπάρχει όμως κάποια μαγική συνταγή αν περιμένετε. Δεν έχω πάει σε κάποιον διαιτολόγο. Έχω μεγάλη εμπειρία από δίαιτες, οπότε έχω πάρει κάποια πράγματα και τα έχω αναμείξει. Έχω κάποιες δικές μου συνταγές και σε συνεργασία με τον παθολόγο μου κάναμε κάποια πράγματα», ανέφερε μεταξύ άλλων. Πριν λίγες ημέρες ωστόσο χαμός έγινε και με έναν καλεσμένο στην εκπομπή της. Γιατί ήρθε σε αμηχανία;

«Δεν μπορούσα να κάνω άλλη μία δίαιτα κρέας-σαλάτα, οπότε έκανα δικές μου συνταγές και με βοήθησε να έχω και υδατάνθρακες και γλυκά μέσα» συμπλήρωσε ακόμα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράζεται όλα τα μυστικά της - Αυτός είναι ο τρόπος για να αποκτήσεις κορμάρα

Κορίτσια δώστε βάση γιατί η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράζεται όλα τα μυστικά της! Αυτός είναι ο τρόπος για να αποκτήσεις κορμάρα σύμφωνα με τα λόγια της που σίγουρα θα λατρέψεις.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, μπορεί το Σαββατοκύριακο να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικά πρόγραμμα λόγω της εκπομπής της, ωστόσο τις καθημερινές της, τις περνάει στο σπίτι με τα παιδιά της και κάνοντας πράγματα για τον εαυτό της που αγαπά.

Η παρουσιάστρια είναι λάτρης των social media και σε καθημερινή βάση, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της. Επικοινωνεί μάλιστα μαζί τους και με lives που πραγματοποιεί στο Instagram, ενώ φροντίζει για αυτούς και δημιουργεί και τα δικά της βίντεο στο youtube.

Η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράζεται όλα τα μυστικά της - Το μυστικό για να κάνεις κορμάρα

Αυτή τη φορά η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί με τους θαυμαστές της αποκαλύπτοντας όλα τα μυστικά για να αποκτήσουμε ένα σφικτό σώμα τώρα που έρχεται και το καλοκαιράκι και έχουμε ξεκινήσει ήδη τα μπάνια μας, πριν λίγες ημέρες η ηθοποιός είχε και ευχάριστα νέα για την οικογένεια της. Τι συνέβη;

Το βίντεο δημοσιεύθηκε πριν από λίγες ώρες στο Youtube Channel της και τα views έχουν ήδη πάρει φωτιά! Μάλιστα, το ανακοίνωσε και με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.