Έλα Χαμογελά: Αγνώριστη η Σίσσυ Χρηστίδου - Της έκανε μακρινό η κάμερα και πάθαμε πλάκα

Το κοντό φόρεμα πρόδωσε τα πάντα!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Έλα Χαμογελά: Αγνώριστη η Σίσσυ Χρηστίδου - Της έκανε μακρινό η κάμερα και πάθαμε πλάκα

Πριν από λίγη ώρα μέσα από την συχνότητα του OPEN εμφανίστηκε όπως πάντα πιστή στο ραντεβού της η Σίσσυ Χρηστίδου με την εκπομπή Έλα χαμογέλα και πραγματικά πάθαμε πλάκα με αυτό που είδαμε! Η κάμερα ξεκίνησε από μακρινό πλάνο στο πλατό και μείναμε άφωνοι με την σιλουέτα της παρουσιάστριας.

Συχνά πυκνά η Σίσσυ Χρηστίδου γίνεται θέμα συζήτησης καθώς κάποιοι κακεντρεχείς την κατηγορούν για photoshop στις φωτογραφίες της. Η ίδια προφανώς και το έχει σχολιάσει αρκετές φορές, εννοείται με χιούμορ, αφού είναι φουλ ακομπλεξάριστη και τόσα χρόνια στον χώρο έχει μάθει να διαχειρίζεται τα άσχημα σχόλια που μπορεί να ακούσει στο πέρασμά της. Ωστόσο, σήμερα η εμφάνισή της στο πλατό του Έλα Χαμογέλα απέδειξε περίτρανα πως έχει μείνει πραγματικά μισή!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πόσο αγνώριστη εμφανίστηκε σήμερα στο πλατό του Έλα Χαμογέλα η Σίσσυ Χρηστίδου

Με ένα φλοράλ κοντό φόρεμα και ψηλά τακούνια υποδέχθηκε τους τηλεθεατές στην εκπομπή της και σίγουρα όλοι έμειναν άφωνοι. Και για να μιλάμε με αποδείξεις, δείτε το παρακάτω βίντεο:

Σε ένα βίντεο της στο Youtube άλλωστε η ίδια αποκάλυψε και την δίαιτα που κάνει και έχασε αρκετά κιλά έχοντας σήμερα αυτό το αποτέλεσμα! Δείτε την εδώ!